Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
Getligaen

Stålkontroll borte mot Stjernen

Kodie Curran, ligaens beste back, scoret Storhamar sitt andre mål borte mot Stjernen. Arkivfoto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

Serieleder Storhamar kontrollerte det hele inn til en enkel og grei borteseier mot tafatte verter i Stjernehallen tirsdag.

Stjernen – Storhamar 0-2 (0-1,0-1,0-0)
21.11.17 | Get 23. runde | Stjernehallen | 1254 tilskuere

Selv om Storhamar aldri red på noen komfortabel ledelse i Stjernehallen, så var landets per tiden beste lag så kontrollerende gode kampen igjennom at det aldri var noen tvil hvor seieren skulle havne.

Christian Bull sørget for oppgjørets første scoring 8:54 ut i den første perioden – og kampens beste spiller, Kodie Curran, la på til 0-2 i overtall etter 3:05 spilt av midtperioden.

Stjernen var lite dyktige og nær skremmende beskjedne i egen hall, de kom til få avslutninger og i overtall var det regelrett «tynn suppe», men de hadde en meget våken Tommy Johansen i mål som forhindret et langt større tap for 8. plasserte Stjernen denne kvelden mot Storhamar.

Stjernen beviste tydelig sin resignasjon da de heller ikke valgte å ta ut sin målvakt for en ekstra utespiller i jakten på redusering mot slutten av kampen.

Konklusjonen må bli at Storhamar utførte en såkalt «perfekt bortekamp», mens Stjernen har litt av hvert å gå igjennom på neste trening.

Kampfakta:

*** Kodie Curran, Storhamar
** Victor Svensson, Storhamar
* Tommy Johansen, Stjernen

Stjernen – Storhamar 0-2 (0-1,0-1,0-0)
21.11.17 | Get 23. runde
Stjernehallen | 1254 tilskuere

Mål 1. per.: 0-1 (08:54) Christian Bull (Victor Svensson, Lars Løkken Østli).

Mål 2. per.: 0-2 PP1 (23:05) Kodie Curran (Christian Larrivée).

Mål 3. per.: Ingen mål.

Utv.: Stjernen 4 min/2. Storhamar 22 min/7.
Dommere: Christian Bo Persson og Marcus Vardeberg Wannerstedt (Gjermund Lorentsen Bakli og Stian Løsnesløkken).
Kilde: HockeyLive (hockey.no)


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.