Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
NHL

2018 Bridgestone NHL Winter Classic® 

- Denne saken er skrevet av Patrik Kruse hos norwaysport.blogg.no og gjort tilgjengelig også her for våre lesere.
Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers skal spille Winter Classic 2018. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Siden 2008 har Winter Classic blitt et stort fenomen i NHL, og arrangementet blir både større og bredere.

Vi har hatt dette en gang i Norge, men i flere andre europeiske land har det foregått litt lenger. Årets Winter Classic er med 2 lag som allerede har spilt dette før,  N.Y Rangers – Buffalo Sabres.

Sabres var et av 2 lag som fikk være med på å starte det hele i 2008 da mot Pittsburgh, og etter det har det vært en enorm suksess. Og ved senere tid har NHL innført «Stadium Series» som foregår på akkurat samme måte, men som regel litt lenger ut i sesongen.

Årets Winter Classic skal spilles på «Citi Field» hjemmebanen til baseball-laget New York Mets. Kampen spilles 01.01.2018 og tidspunktet kommer vi tilbake til. 

Dette er ikke første gangen lagene skal spille Winter Classic, som nevnt tidligere tok Buffalo imot Pittsburgh på hjemmebane i 2008, Buffalo tapte 1-2 etter straffer foran hele 71 217 fans på tribunen. Rangers på den andre siden spilte sin første utendørs NHL kamp mot Philadelphia i 2012, New York laget vant 2-3 etter fulltid, og 46 967 møtte opp for å se kampen.

Det skal bli utrolig gøy å følge med på årets Winter Classic, to lag som virkelig kjemper i NHL om dagen, Rangers som har vist styrke de siste 10 kampene skal få kjenne på et Buffalo som nå ligger i bunn av Eastern Confernce. 

*Artikkelen oppdateres


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.