Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
AlpsHL

Tre assists fra Gran

Martin Gran, her jublende etter scoring for Storhamar for et par sesonger tilbake, leverer også scoringer og assists i AlpsHL. Arkivfoto: Thomas Westling

Martin Gran (21) passet frem til tre scoringer da Kitzbüheler EC vant med 6-2 over Sterzing/Vipiteno onsdag.

Den tidligere Storhamar-spilleren gjør sine saker meget bra i AlpsHL – og under onsdagens oppgjør hjemme i Sportpark Kitzbühel foran 385 tilskuere serverte han andrepasset til Gatis Sprukts 1-2-scoring med to mann i overtall, han leverte så førstepasset til David Lidströms matchvinnende 3-2-scoring – og førstepasset til Lidströms andre scoring for kvelden da han økte til 5-2 i overtall.

Gran står bokført med 12 målpoeng (5+7) på 16 spilte kamper, for laget som innehar 11. plassen i AlpsHL (17 lag spiller i denne ligaen).


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.