Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
Getligaen

Småplukk fra Get-runden 23/11

- Tre kamper gikk til overtid
Thomas Olsen avgjorde for Vålerenga etter en forbilledlig scoring i OT. ARKIVFOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Vålerengas Thomas Olsen tok ansvar i sudden borte mot Sparta og leverte en fremragende scoring som ga Oslo-klubben to viktige poeng borte mot andreplasserte Sparta. 2167 tilskuere så kampen i Sparta Amfi.

Manglerud Star føk opp til 5. plassen i Getligaen med 28 poeng etter 4-3 seieren over Kongsvinger under ordinær tid, laget har riktignok to kamper mer spilt enn Vålerenga (28 poeng) og Stavanger (26 poeng) på plassene bak. 461 tilskuere overvar kampen i Manglerudhallen, der Dylan Richard satte den matchvinnende scoringen ni minutter ut i den tredje perioden.

Tredjeplasserte Lillehammer kom fra fire strake tap innen møtet med Stavanger Oilers – og foran 1256 tilskuere i Kristins Hall sikret Brendan Ellis to poeng til hjemmelaget under spillforlengningen.

Fjerdeplasserte Frisk har slitt i det siste – og tapte blant annet med 7-6 hjemme for tabelljumbo Kongsvinger sist – og måtte ha overtid mot nest-jumbo Lørenskog for å sikre seg to nye poeng. Nick Pageau ble den store helten foran 1353 tilskuere i Askerhallen da han satte inn 4-3 1:59 ut i forlengningen.

Resultater:

21.11.17 Stjernen – Storhamar 0-2 Les sak
23.11.17 Sparta – Vålerenga 3-4 OT
23.11.17 Manglerud Star – Kongsvinger 4-3
23.11.17 Lillehammer – Stavanger 5-4 OT
23.11.17 Frisk – Lørenskog 4-3 OT


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.