Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
Getligaen

Søberg og Oilers best på Romerike…

- Markus Søberg scoret sitt niende og tiende mål for sesongen da Stavanger vant over Lørenskog.
Markus Søberg. Arkivfoto: Sofie Alexandra Kitterød

Lørenskog – Stavanger 2-4 (0-2,0-0,2-2) | Skudd: 30-34 (9-10,15-12,6-12)
28.11.17 | Get 24. runde | Lørenskog ishall | 417 tilskuere

417 tilskuere overvar Get-oppgjøret i Lørenskog ishall tirsdag, der gjestene fra Stavanger kunne dra hjem med full pott – og samtidig klatret rogalendingene ett steg opp på tabellen til en 5. plass, med ett poeng og én kamp mer spilt enn Vålerenga.

Markus Søberg er i storform for tiden – og i overtall etter 8:19 spilt av den første perioden sørget 22-åringen for sitt første av to mål for Stavanger Oilers denne kvelden.

Philippe Cornet sikret så Stavanger en tomålsledelse med 3:32 igjen å spille av perioden.

Det ble ingen scoringer i løpet av midtperioden, men 7:35 ut i den tredje perioden scoret Søberg på nytt – og da så det alt annet enn lyst ut for nest-jumboen fra Romerike, som nå lå under med 0-3 12:25 før slutt.

Hjemmelaget satte igang en aldri så liten sluttspurt – og på tiden 54:42 reduserte David Friedmann til 1-3 – og da Zach Hamill i overtall reduserte på nytt til 2-3 1:47 senere, ja da var det plutselig spennende i Lørenskog ishall.

Vertene tok ut sin målvakt Sebastian Idoff da klokka viste 58:42 til fordel for en ekstra utespiller, noe Oilers-kaptein Kristian Forsberg utnyttet til fulle 21 sekunder før slutt. Dermed vant fjorårets dobbeltmester med 4-2, laget klatret som nevnt opp til en 5. plass på tabellen og ligger nå 24 poeng bak serieleder Storhamar.

Kampfakta

*** Markus Søberg, Stavanger
** Lassi Kokkala, Stavanger
* David Friedmann, Lørenskog


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.