Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
Øvrig Landslag

Klar for sitt tredje OL

Aina Høve dømte OL-finalen i Vancouver, nå er hun tatt ut til sitt tredje olympiske mesterskap. (Skjermdump: YouTube.com)

Aina Høve (42) er valgt ut som én av 10 hoveddommere til OL i Pyeongchang, Sør-Korea.

Høve dømte OL-finalen i Vancouver 2010 da Canada foran 20.000 tilskuere på hjemmebane beseiret USA, hun ble naturlig nok også valgt ut til Sochi-OL i 2014 – og nå er det klart ifølge IIHF at 42-åringen fra Malvik i Sør-Trøndelag skal dømme i sitt tredje strake OL.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.