Til info: Vi legger ut saker, men grunnet diverse omstendigheter ikke like "hyppig" som tidligere // Thomas :)
USHL

Målpoeng i åtte kamper på rad

- Mathias Emilio Pettersen (17) passet frem til 4-3-ledermålet, men Muskegon gikk på tap hjemme mot Waterloo.
Mathias Emilio Pettersen. ARKIVFOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Muskegon Lumberjacks – Waterloo Black Hawks 4-5 (1-2,2-1,1-2) | Skudd: 36-41 (17-10,13-11,6-20)
01.12.17 | USHL | L.C. Walker Arena | 1422 tilskuere

Det endte med et forsmedelig 5-4-tap for Mathias Emilio Pettersen og hans Muskegon Lumberjacks i USHL natt til lørdag norsk tid.

Gjestene fra Waterloo ledet med 1-2 etter den første perioden, de økte til 1-3 midtveis under midtperioden, men Muskegon kom sterkt tilbake og gikk til den siste pausen på stillingen 3-3.

Så sørget Pettersen for assisten som førte til at Muskegon for første gang kunne ta ledelsen ved Wyatt Bongiovanni 6:28 ut i den tredje perioden, en ledelse som dessverre for Pettersen & Co. ikke holdt hele veien inn.

Garrett Klee utliknet til 4-4 på tiden 14:20 – og deretter fikk Muskegon idømt en meget tvilsom femminutters utvisning med 3:29 igjen å spille av ordinær tid, noe gjestenes Matej Blumel utnyttet til fulle da han ble matchvinner på tiden 57:45.

Pettersen spilte på nytt en meget god kamp – og 17-åringen, som naturligvis er tatt ut til VM-spill for det norske U20-landslaget, sørget for målpoeng i sin åttende strake kamp – og han står nå bokført med totalt 10 målpoeng fordelt på to scoringer og åtte assists på 17 spilte kamper. Dette gir et snitt på 0,59 målpoeng per kamp.

Pettersen og hans Muskegon Lumberjacks spiller ny kamp allerede natt til søndag 3. desember, motstander er Central Illinois hjemme i L.C. Walker Arena.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.