USHL

Ny storkamp av Mathias & Lumberjacks

- Vant begge helgens hjemmekamper mot Chicago Steel
Mathias Emilio Pettersen gjør stor suksess med Muskegon Lumberjacks i USHL, her snurrer nordmannen rundt med Chicago Steels Jeremie Bucheler under oppgjøret natt til søndag norsk tid. FOTO: Muskegon Lumberjacks

LES OGSÅ: Pettersen-scoring mot Chicago

Mathias Emilio Pettersen (17) fastsatte til 4-2 under fredagens kamp – og han leverte målgivende til Muskegon Lumberjacks 1-0-scoring satt inn av Wyatt Bongiovanni etter kun 1:33 spilt av lørdagens kamp.

Dette var Mathias Emilios niende assist for sesongen og hans tolvte målpoeng totalt på 22 spilte kamper.

Mathias Emilio fortsatte storspillet kampen igjennom og endte også opp med +3 i pluss/minus-statistikken.

Syvendeplasserte Lumberjacks vant også denne kampen med 4-2 – og nå er laget kun åtte poeng bak ledende Youngstown Phantoms i USHLs Eastern Conference.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.