Getligaen

Kongsvinger tok skalpen på Oilers

Kongsvinger Knights avsluttet året med seier mot selveste Stavanger Oilers. Arkivfoto: Kenneth Myhre | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Myhre Media

Kongsvinger Knights avsluttet 2017 med å vinne over den regjerende dobbeltmesteren i «sudden-death».

Kongsvinger – Stavanger 4-3 OT (2-1,1-1,0-1,1-0) | Skudd: 25-40 (5-15,11-12,8-13,1-0)
30.12.17 | Get-ligaen | Kongsvinger Ishall | 594 tilskuere

De siste sesongers ubestridte enere Stavanger Oilers avsluttet året med kun ett poeng borte mot Kongsvinger, men skrevet på en annen måte; heroiske Kongsvinger tok to fantastiske poeng hjemme mot det «tidligere» storlaget Stavanger Oilers denne lørdagen foran snaue 600 tilskuere hjemme i Kongsvinger Ishall.

Vertene ledet 2-1 etter den første perioden etter scoringer av Trevor Fleurent – og en overtallsscoring fra Daniel Trnavsky, innen Oilers reduserte ved William Rapuzzi – også denne scoringen i overtall.

Gjestene fra Stavanger utliknet til 2-2 ved Curtis Gedig etter halvspilt midtperiode, men Fleurent sørget for ny Kongsvinger-ledelse med sin 3-2-scoring på tiden 32:26.

I nytt overtall etter drøye fem minutter spilt av den tredje perioden utliknet Dennis Sveum til 3-3 for Stavanger, en scoring som sikret laget overtid, der Kongsvinger og Mitch Theoret satte den matchvinnende scoringen etter kun 1:03 spilt.

Dermed en meget deilig skalp for vertene som avsluttet 2017 på en formidabel måte.

Kampfakta

*** Trevor Fleurent, Kongsvinger
** Jesper Ekeberg, Kongsvinger
* Lassi Kokkala, Stavanger


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.