USHL

Mathias Emilio herjet på nytt

- 17-åringen scoret to ganger og ble valgt til kampens beste spiller etter sin innsats borte mot Chicago Steel nyttårsaften. Snakker vi OL-uttak?
Mathias Emilio Pettersen (midten), som fyller 18 år 3. april, herjer i verdens beste U20-liga. FOTO: Muskegon Lumberjacks

Chicago Steel – Muskegon Lumberjacks 3-6 (0-2,2-2,1-2) | Skudd: 23-23 (7-8,8-10,8-5)
31.12.17 | USHL | Fox Valley Ice Arena | 758 tilskuere

FLERE SAKER OM MATHIAS EMILIO HER

Mathias Emilio Pettersen leverer på meget høyt nivå under hver eneste kamp for Muskegon Lumberjacks i verdens beste liga for spillere opp til 20 år – ergo, «er du god nok, er du gammel nok», Mathias Emilio bør selvfølgelig vurderes av landslagssjefen om å bli tatt med i Norges OL-tropp til Pyeongchang. Alle de beste må få representere Norge i et OL.

Under nattens kamp borte i Fox Valley Ice Arena viste Mathias Emilio på nytt hva han står for – og hvorfor han også er valgt ut til å spille «2018 USHL/NHL Top Prospects Game».

Etter kun 15 sekunder spilt av midtperioden økte Mathias Emilio gjestenes ledelse til 3-0 – og med 48 sekunder igjen av oppgjøret satte han inn kampens siste scoring – dermed vant Lumberjacks med 6-3 og laget tok samtidig sin sjette strake seier i USHL – og sin syvende seier på ni kamper spilt i desember.

Mathias Emilio har på de siste fem kampene levert åtte målpoeng, fordelt på fem scoringer og tre assists – og Manglerud-gutten står samlet bokført med 18 målpoeng (7+11) på 25 spilte kamper, noe som gir et snitt på 0,72 målpoeng per kamp.

Mathias Emilio Pettersen (#20). FOTO: Muskegon Lumberjacks

NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.