EBEL

10 målpoeng på 4 kamper

Sondre Olden, her i aksjon under sist VM mot Tsjekkia, har levert 38 målpoeng på 36 kamper i EBEL. Foto: Fredrik Hagen | HockeyNorge.no | SportsNorge.media | Hagenfoto.no

Sondre Olden (25) fortsetter å herje for sitt Medvescak Zagreb i EBEL.

Sist onsdag leverte Olden to assists da Medvescak Zagreb tapte med 4-3 for Graz99ers. To dager senere sørget Manglerud-gutten for to scoringer og to assists i 7-2-seieren over EC VSV – og denne søndagen imponerte 25-åringen med tre nye målpoeng da Red Bull Salzburg ble beseiret med 5-4.

Olden scoret kampens første mål etter kun 1:01 spilt hjemme i Dom Sportova, han passet så til Samson Mahbods 2-0-scoring på tiden 3:41 – og han utliknet til 3-3 med midtperiodens eneste scoring på tiden 36:40.

Dermed står Olden bokført med 38 målpoeng på 36 spilte kamper, fordelt på 19 scoringer og 19 assists. Ni målpoeng (4+5) på de tre siste kampene – ja Olden står faktisk med 10 målpoeng (4+6) på de fire kampene han har spilt i januar – her lukter det OL-billett lang vei.


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.