NHL

Hvilken start vi fikk på året!

Mats Zuccarello Aasen, New York Rangers. ARKIVFOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.media

Året 2018 startet med et pang fra «Citi Field» hvor Rangers tok i mot Buffalo til den årlige Winter Classic kampen.

Etter første periode var Rangers det ledende laget som gikk inn til pause med 2-0 ledelse, men fra andre periode og utover handlet det mer og mer om Buffalo.

2-1 etter andre og 2-2 etter tredje var det dags for 3v3 i overtid, her var Rangers både heldige og gode da de fikk powerplay og skulle spiller store deler av overtiden med én man mer.

Det utnytter vertene på best mulig måte da vår egen «Zucca» spiller puck opp til Shattenkirk på blå som skyter rett på keeper, der står en ganske så udekket J.T Miller som tar pucken på retur og setter den bak Lehner som ikke hadde sjans.

Kampen ender 3-2 til vertene fra New York og har fortsatt til gode og tape en Winter Classic.

Etter en drøy uke ut i det nye året fortsetter både Tampa og Vegas sitt formsterke spill, men både Capitals, Jets, og Kings har vist at også de ville være med på sluttspillet.

Det er mye hockey som skal spilles før vi konkluderer med hvem som kommer videre men det begynner og haste for fler av lagene. Detroit, Montréal, Chicago, Ducks og ikke minst fjorårets utfordrer Ottawa ser ikke ut per nå til å være i nærheten av sluttspill selvom det er tett om poengene.

Red Wings har slitt ganske mye i år og ser fortsatt svake ut, Chicago som har kanskje en av verdens beste spillere i Patrick Kane får en lite opptur før det er rett ned på jorda igjen.

Ducks som alltid er best etter nyttår har vist seg fra en litt bedre side da både Perry og Getzlaf er tilbake for fullt, Montréal på den andre siden som stiller seg sterkt opp med Carey Price har ikke fått til det slik dem ville i år.

Som nevnt er det mye hockey som skal spilles, vi er cirka halvveis i sesongen nå og mye kan skje på den tiden, men har toget gått for flere av lagene?


NB! Vi søker etter frivillige skribenter og fotografer som kan dekke Get-kamper i alle arenaer bortsett fra i CC-amfi. Vi søker også etter frivillige til å skrive/ta bilder av øvrige norske/utenlandske ligaer (også bredden). Ta kontakt: thomas@hockeynorge.no.