11 kamper skal spilles i KHL.

Se hvem som møtes i dagens kamper.

 

Avtomobilist – Avangard 14.00 NT

Avangard vil fortsette seiersrekken sin og har vel ingen planer om å avgi poeng mot årets bunnlag Avto.

 

Traktor – Yugra 14.00 NT

Hjemmelaget er revansjesugne etter ingen scoringer i sist hjemmekamp og 0 poeng. I tillegg tapte de på OT mot Yugra for en uke siden. Seier må til om de vil beholde ledelsen i conferensen.

 

Metallurg MG – Barys 14.00 NT 

Malkin & co tapte sist hjemme mot Avangard, og vil komme tilbake på vinnersporet. Barys ble forresten beseiret av de for en uke siden på borteis 3-5.

 

Salavat – Donbass 14.00 NT

Hjemmelaget har en tøff oppgave forran seg i dag. Donbass plukker poeng og slår den hardeste motstand kamp etter kamp. Forrige oppgjør endte 4-1 i favør ukrainerne. Begge lag ligger tett med mange andre i forhold til playoff plass, så her bli det krig.

 

Neftekhimik – Dinamo Riga 16.00 NT

Det ble mye mål i oppgjøret mellom disse lagene i Riga og endte 6-4. Får vi se mye bra offensiv hockey igjen?

 

Akbars – Spartak 16.00 NT

Kazan laget er i mesterform om dagen. Rekken til Morozov har scoret mest av alle sist måned i KHL. Det er en tøff oppgave forran gjestene her.

 

SKA – Dinamo Minsk 16.30 NT

Milos Riha sitt mannskap fra St Petersburg er en seier unna for å kunne ta over tabelltoppen i «West» med tanke på en kamp mindre spilt. To sterke lag på papiret, men om vi ser på tabellen så ser det ikke slik ut. Skal Minsk gjøre noe med det og stoppe en av favorittene i årets sesong? Det blir nok desverre ingen Thoresen-Haugen duell, i det Pekka Rinne er en soleklar førstekeeper for hviterusserne.

 

Dynamo Moskva – Severstal 16.30 NT

Serielederen Dynamo tapte 2-4 for Severstal borte sist. Severstal viser god hockey og kan slå hvem som helst, så en spennende kamp er ventet.

 

CSKA – Torpedo 16.30 NT

4 mot 5 plassen. Men med det mannskapet som CSKA har, så sikter de høyere enn 4 plass. Da må mye skje for å ikke fortsette tapsrekken etter dobbel-fiasko mot Lokomotiv.

 

Slovan – Atlant 19.00 NT

Slovakerne slo Atlant sist. Men nå har Atlant ingen valg om de skal berge mulighetene for å komme seg til playoff. Tight kamp er ventet i Bratislava.

 

Lev – Lokomotiv 19.00 NT

Praha laget har ingen grunn til å skjelve i buksene forran møtet med form-laget Lokomotiv. For det er ingen smågutter i stallen til Lev. Hockeynorge velger å peke ut denne matchen som dagens hovedkamp. Mye bra hockeyspillere på isen i Tsjekkia i kveld.

 

 

Ny stormatch av Varlamov i Praha i kveld?