– Alt ligger til rette for ny hall

Dette sier lederen for Tønsberg ishall, Gerhard Nilsen, til HockeyNorge.no under treningskampen borte mot Frisk Asker torsdag.

 
Les også:
 
Knepen seier til Frisk (kommer)
 
Frisk – Tønsberg 3-2 s.d. (0-1,1-1,1-0,1-0) Skudd: 31-28 (12-8,8-11,10-6,1-3)
 
 
Asker: – Absolutt alt er klart. Finansieringen er på plass samt alt annet, men vi mangler avklaring fra Bygningsetaten – og det er klart dette er frustrerende, medgir Nilsen ovenfor HockeyNorge.no.
 
Det er heller ikke klart hvor den nye hallen skal plasseres, men ønsket til klubben er å få hallen lagt til sentrum av Tønsberg.
 
– Ja, vi ser blant annet viktigheten av at hallen ligger sentrumsnært og at infrastrukturen skal være best mulig – ergo skal det være enkelt å ta  seg til og fra hallen, sier Nilsen.
 
Tomta der Tønsberg ishall ligger per tiden er underlagt streng regulering – dermed må nok spillere og supportere flytte på seg. Men, dette ligger da altså noen år frem i tid.
 
– Ja, det stemmer. Nå skal vi gå igang med noe utbygging av eksisterende hall som vil si at vi øker kapasiteten med omlag 400 plasser. 
 
Dette er nok til at forbundet gir dispensasjon i tre til fem år – og dermed får klubben et aldri så lite pusterom.
 
– Vi tar vel ikke «Bøtta» med hjem til Tønsberg kommende sesong, så vi klarer oss nok med den hallen vi har inntil videre, avslutter en smilende leder til HockeyNorge.no.