Avslutter med stil

Ole Daniel Setsaas (19) har en litt annerledes VM-turnering enn resten av lagkameratene – han må nemlig også gjøre skolearbeid.

Les også: Norge åpnet med seier

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

Garmich-Partenkirchen (U20 VM): Ole Daniel Setsaas spilte en meget god åpningskamp for Norge mot Storbritannia – og det var han som satte inn det forløsende første målet da Storbritannia ledet med 2-0.

– Det var veldig deilig å sette den første scoringen – og det var mange følelser som rant gjennom meg akkurat da, sier Ole Daniel til HockeyNorge.no minutter etter kampslutt.

– For det første så er jeg meget overrasket over å bli tatt ut til denne turneringen, det hadde jeg ikke trodd i det hele tatt, fortsetter spilleren som har imponert HockeyNorge.no stort under treninger og i den aktuelle åpningskampen mot Storbritannia.Ole Daniel Setsaas. Foto: Thomas Granerød

Grunnen til at Ole Daniel er overrasket er at han studerer ved Williston Northampton. I tillegg til ishockey plikter han å delta som fotball- og golfspiller ved samme skole. Ergo får han ikke hatt det store fokuset på hockeyen som han selv ønsker, men Ole Daniel er like blid og forklarer dette med følgende;

– Det er jo bare slik det er når jeg studerer her jeg studerer. Skolen tilbyr tre idretter og alle elevene plikter å følge dette opplegget.

– Jeg går inn i mitt siste år nå og deretter så håper jeg å kunne spille for et eller annet colleg-lag eller i en juniorliga i USA, heller det enn å benkes hjemme i Getligaen, fortsetter han ydmykt.

Nå tviler derimot HockeyNorge.no at en slik kapasitet ville blitt benket, men slik er nå engang tankesettet til denne enormt talentfulle spilleren fra Ekeberg i Oslo.

Det som skiller han radikalt fra de andre spillerne på laget er at han har et strikst opplegg å følge fra skolen;

– For at jeg skulle få lov til å delta i dette VM måtte jeg godta å følge en læreplan. Igår satt jeg to timer med skolearbeid, i tillegg til å måtte føre en egen skoleblogg. Til imorgen må jeg levere en stil, så akkurat det er jo litt kjipt med tanke på at de andre gutta kan gjøre helt andre ting, avslutter Ole Daniel ovenfor HockeyNorge.no.

Så med andre ord så kan man ikke annet enn å si at Ole Daniel Setsaas avslutter med stil…