Axelsson startet showet

Til tonene fra Cornelis Vreeswijks «Somliga går i trasiga skor» ljomende ut i den svenske garderoben – fikk vi en prat med MODO-spiller Dick Axelsson (24).

Norge – Sverige 0-5 (0-0,0-2,0-3) Skudd: 16-29 (4-10,7-8,5-11)

Flere bilder blir lagt ut på Facebook

DERFOR MÅ VI TA BETALT FOR ENKELTE KATEGORIER…

Vi er usikre på om låtvalget hadde noe med at svenskene siktet til de noe trege norske skøytene, noe som får Axelsson til å le.

Axelsson startet målshowet til Sverige med en utsøkt dragning mot Lars Haugen. En strøken høyre-venstre finte som avsluttes med at han satte pucken i nettaket bak vår norske KHL-proff.

– Jeg kjente faktisk direkte hva jeg skulle gjøre i den situasjonen, det sto mellom en backhand og det jeg til slutt gjorde – og ja, det ble en fin scoring, innrømmer Axelsson.

Til daglig spiller Axelsson sammen med Per-Åge Skrøder, Kristian Forsberg og Ole-Kristian Tollefsen i MODO – og det var tydelig at gutta hadde kjemi også i kamp mot hverandre.

– Hehe…jeg er en type spiller som liker å snakke litt underveis – og spesielt hyggelig å møte mine klubbkompiser. Ved et par tilfeller så måtte Skrøder og jeg bare le litt tilsammen, en herlig fyr og ikke minst en strålende hockeyspiller, fortsetter Axelsson til HockeyNorge.no.

Dick Axelsson noterte seg for 20 poeng i årets grunnsesong for MODO med 20 poeng (9+11) på 36 spilte kamper. I sluttspillet ble det 3 poeng (2+1) på seks kamper på denne meget hyggelige svensken.

Når vi først er inne på Skrøder, så hadde han 51 poeng (22+29) på 53 kamper og 3 poeng (1+2) i sluttspillet.

Les også: Tapte for svenske reserver