Boisvert endelig tilbake…

Ikke siden 2003 har canadieren Erik Boisvert (25) spilt på norsk is – torsdag viste han meget lovende fakter mot Tønsberg Vikings.

 
Les også: 
 
 
 
 
Asker: Man kommer ikke utenom å nevne at Erik er sønn av selveste Serge Boisvert (53) som i 1986 vant Stanley Cup med Montreal Canadiens – og som senere figurerte som både spiller og trener for Frisk Asker.
 
Nå er tiden kommet til at det er Erik som skal løfte Frisk – og med det spillet han viste mot Tønsberg Vikings torsdag så bærer det bud om at dette vil komme til å skje.
 
Etter vår mening var han hjemmelagets klart beste spiller mot Vestfold-klubben – selv om en annen nykommer, tomålsscorer Luke Salazar fikk prisen. 
 
Erik forlot Norge og spill for Manglerud Star U19 etter 2003-sesongen. På 20 kamper for Oslo-klubben tegnet han seg for 14 poeng (6+8). 
 
Deretter gikk ferden til Notre Dame Hounds hvor han på to sesonger sørget for 62 poeng (25+37) i SJHL.
 
Sacred Heart University ble neste stopp for Erik, der spilte han i fire sesonger fra 2006 til 2010. Totalt ble det 139 kamper og 104 målpoeng (43+61) i ligaen med navnet NCAA. 
 
Dayton Gems, Evansville Icemen og siste klubb før avreise til Norge, Laredo Bucks, var de neste tre klubbene som fikk gleden av å ha Erik med på laget i CHL. Her produserte han totalt 69 poeng (33+36) på 129 kamper.
 
Og nå er han altså tilbake i Norge.
 
– Ja, endelig vil jeg si.
 
– Jeg har virkelig lengtet tilbake hit hvor jeg «vokste» opp og jeg gleder meg stort til å spille for Frisk Asker, sier han smilende.
 
Savnet kompisene
 
Etter mange år over atlanteren så ble han nå også gjenforent med én av sine barndomskamerater;
 
– Det stemmer. Christian Thinn (23) som jeg nå er så heldig å få spille på lag med – og hans bror Fredrik (26) var jeg veldig mye sammen med. Og jeg husker selvfølgelig også faren dems Sigurd, som var en av de beste spillerne i Norge, fortsetter Erik.
 
Videre så lurte HockeyNorge.no på hvilke forventninger han har til Frisk Asker kommende sesong;
 
– Vi er et meget hardtarbeidende lag som det skal bli vanskelig å møte. Nøkkelen til en god sesong vil videre bli å spille fysisk hockey – og selvfølgelig krige i hver eneste kamp. Gjør vi jobben vår så blir det sluttspill på oss, avslutter meget sympatiske Erik Boisvert til HockeyNorge.no.
 
Ps. Boisvert noterte seg for én målgivende pasning i oppgjøret mot Tønsberg.