Brede er snart på plass…

VIF-kaptein Brede Frettem Csiszar (25) er på vei tilbake etter lang tid med en vond rygg.

Kun 22 kamper ble det på Vålerengas nye kaptein før ryggen sa nei.

– Jeg fikk vondt i sommer. Det førte til at jeg ikke spilte noen av treningsmatchene. Gradvis ble ryggen bedre, og jeg ble klarert for spill. Men utover høsten fikk jeg bare mer og mer vondt, og spilte til dels med smerter. Til slutt sa kroppen stopp, sier Brede til vif-hockey.no.

Da HockeyNorge.no møtte Brede på Jordal amfi for omlag 14 dager siden så han at han skulle tilbake, noe han nå også gir klart uttrykk ovenfor Christian Ruscetta hos vif-hockey.no.

– Jeg tror faktisk jeg kommer tilbake sterkere enn noen gang. Nå er jeg ekstra forsiktig og tenker over hvordan jeg skal trene mest mulig riktig, sier han videre.

Les hele saken ført i pennen av Christian Ruscetta hos vif-hockey.no