Bronse til Jordal i sluttspillet

210A9986-XL

Det var søndag klart for bronsefinale i NM sluttspillet på damesiden, kampen sto mellom Sparta og Jordal.

Jordal på sin side hadde en hard nøtt og knekke i Vålerenga lørdag, nøtten knakk aldri for dem og kampen endte 3-1 til Vålerenga. Mens Sparta møtte Stavanger, den gikk i grunn ganske bra, men det ble til slutt tap 2-1 til Stavanger etter straffer.

Det ble ingen brakstart på matchen, det var veldig jevnt, men Jordal hadde det lille ekstra som ga dem en ledelse fem minutter ut i kampen, da Andrine Furulund sendte oslo laget i ledelsen i power-play. Etter målet fortsatte kampen i samme hendelsesforløp, men ingen mål og lagene gikk inn i første pausen på stillingen 1-0 til Jordal.

Andrine Furulund sendte Jordal tidlig i ledelsen. FOTO: Kenneth Myhre,kennethmyhre.net
Andrine Furulund sendte Jordal tidlig i ledelsen. FOTO: Kenneth Myhre,kennethmyhre.net

Den andre perioden ble litt mere mål rik. To minutter ut i perioden kom økningen ved Thea Jørgensen. Før Sofie Fjellvang økte til 3-0 seks minutter senere og det så veldig lyst ut for Jordal. Og perioden ble stående slik inn mot den tredje og avgjørende perioden.

Clarion Hotel Energy ditt hockey-hotell i Stavanger
Clarion Hotel Energy ditt hockey-hotell i Stavanger

Fem minutter ut i den tredje perioden kom det en redusering som Sparta sårt tengte når, Susanne Haug satte inn til 3-1. Men taket være en ike fult så solid dommer ble det en del utvisniger på Sparta og det visste Jordal og utnytte Frida Arnkvist sendte Jordal opp i 4-1 i nettopp, powe-play. Det skulle bli ett siste trøstemål for Sparta når Julie Øiseth satte inn til 4-2. Det er også det siste som skjer i kampen.

 

Jordal har dermed tatt bronsemedaljen i sluttspillet for kvinner sesongen 2014/15, vi gratulerer spillere og trener Kenneth Nordnes med bronsen!

Vi kommer tilbake med hockeystudio senere i ettermiddag, følg med!