Carlsson: – Dette må vi glemme fort

Norge gikk på et 2-1 tap for Tsjekkia i lagets andre kamp under verdensmesterskapet i Ventspils, Latvia.

Tsjekkia – Norge 2-1 (0-0,1-1,1-0) Skudd: 24-26

Mange bilder her

VM2012 Ventspils, Latvia: Det var en helt annen type motstander som møtte Norge i dagens kamp mot Tsjekkia. Mot Østerrike igår fikk Norge lov til å bruke tid på sitt oppbyggende spill, slik ble tilfellet så og si aldri mot Tsjekkia.

De forchecket Norge grundig og lot aldri våre jenter ta skikkelig del i kampen. I tillegg til altfor mange utvisninger, så ble oppgaven mot et Tsjekkia-lag som måtte vinne siden de tapte for Japan igår, meget tøff. Altfor tøff i så måte – og Tsjekkia vant en høyst fortjent seier.

HockeyNorge.no ønsker å fremheve målvakt Jorid Dagfinrud, Helene Martinsen og eneste målscorer mot Tsjekkia, Marte Carlsson som lagets beste spillere.

Carlsson satte inn 1-1 17 sekunder før slutt i midtperioden på et herlig slagskudd fra blålinjen, men dessverre så kom aldri våre jenter mer inn i kampen i den siste perioden.

– Nei, vi fikk ikke til spillet vårt i dag – og helt tydelig at Tsjekkia hadde lært fra feilene sine mot Japan igår. Pucken spratt liksom ikke vår vei i dag, noe som naturlig vis ble ganske frustrerende for oss, forklarer Carlsson til HockeyNorge.no.

– Vi har også altfor mange utvisninger i dagens kamp, noen høyst unødvendige og noen fordi vi rett og slett er store og sterke. Men, vi viste at også at vi var gode i duellspilletog at vi hadde mer fart på skøytene i denne kampen, jeg synes nemlig ikke at vi spilte noen særlig god kamp igår, fortsetter Carlsson.

Nå har lagene en hviledag imorgen, med kun en treningsøkt, før Kasakhstan er vår motstander torsdag.

– Nå skal vi glemme denne kampen fort – og så er det nye kamper og ny muligheter videre i mesterskapet. Det er overhodet ikke kjørt for vår del, avslutter Carlsson som ble kåret til Norges beste spiller i dagens kamp.

 

ALLE VÅRE VM-SAKER HER

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂