Christian Thinn avgjorde mot Frisk Asker

I sin andre kamp for Manglerud Star så gjorde Christian Thinn det igjen – han scoret mål.

Frisk Asker – Manglerud Star 0-1 (0-0,0-1,0-0) Skudd: 39-22

99 bilder fra kampen her

Hvorfor hente inn spillere fra over Atlanteren når man kan dukke ned i eget seriesystem? Det gjorde Manglerud Star da Jason Lawrence og Kory Falite pakket sekken og forlot Oslo-klubben rett før jul. Trener Jarl Eriksen plukket opp 1. divisjons ukronede toppscorer Christian Thinn – og det har gitt laget en skikkelig vitaminpille.

Mot Storhamar sist torsdag presenterte Thinn seg for sin første scoring – og mot Frisk Asker lørdag så ble han matchvinner med kampens eneste scoring. Slikt som dette er rett og slett morsomt for norsk hockey.

– Kan ikke akkurat klage på tingenes tilstand. Jeg ble jo hentet til MS for å score mål og til nå har jo det gått riktig så bra, sier Thinn til HockeyNorge.no.

Artikkelforfatteren merker at dette er en spillertype som ikke ønsker å snakke så høyt om sine egne prestasjoner. Han virker nesten litt brydd der han står i garderobeanlegget i Asker. Derfor spør vi heller om han nå kommer til å føle et press for å opprettholde å score mål;

– Nei, jeg kommer ikke til å legge noe press på meg selv i hvert fall. Må jo innrømme at jeg er blitt litt vant med dette. I Hasle/Løren så presterte jeg dårlig i andres øyne dersom jeg bare gjorde ett poeng i en kamp. Her i Getligaen er jo det et helt fantastisk snitt, men hverdagen kommer nok. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt ytterste i hver kamp fremover.

Ikke noe negativt om lagene i 1. divisjon, men det er vel kanskje morsommere å møte lag fra Getligaen?

– Må jo si at det er morsomt. Gleder meg spesielt til slike type oppgjør som Sparta borte, der det alltid kommer mange folk og ser kampene, avslutter Christian Thinn ovenfor HockeyNorge.no.