23. august 2019
Menn

Cocozza gleder seg til søndagens lokalderby

Denne søndagen er det lokalderby i Manglerud ishall. Cato Cocozza har fem år i Vålerenga bak seg, nå er han kaptein for Manglerud Star. FOTO: Lisbeth Halvorsen og Espen Hildrup, hildrup.com
Denne søndagen er det lokalderby i Manglerud ishall. MS-kaptein Cato Cocozza har tidligere fem år i Vålerenga bak seg før han ikledde seg grønt og gult ifjor. FOTO: Lisbeth Halvorsen og Espen Hildrup, hildrup.com

Søndag møtes Manglerud Star og Vålerenga i Manglerud ishall og vertskapet ligger over «Oslo’s stolthet» på tabellen.

Det er riktignok meget tidlig i sesongen – og Vålerenga har én kamp mindre spilt, men Manglerud Star ligger allikevel foran «storebror» på tabellen på en syvendeplass, et steg over naboen på plassen under.

– Jo, det er jo så klart morsomt at vi ligger over Vålerenga, men husk at dem har én kamp mindre spilt og at vi nettopp har startet sesongen, smiler lagkaptein Cato Cocozza.

HÅPER PÅ NOEN STORE SKRELLER

Du sa det før seriestart at Manglerud Star skal overraske?

– Ja, vi har et bedre mannskap i år enn ifjor – og jeg håper at det kommer noen skreller, ja til og med noen store skreller også etterhvert.

Kanskje allerede mot Vålerenga søndag?

– Ja, alle gleder seg jo til den kampen. Vi er åtte spillere med en fartstid i Vålerenga, selv spilte jeg der i fem sesonger – og da betyr disse kampene noe ekstra, det blir på en måte ikke bare et lokalderby.

– Vålerenga mener jo at dem skal slå oss ti av ti ganger, men vi får jo se hvordan det går, jeg håper i hvert fall at vi kan gi dem en god kamp.

– Det er et godt lag vi møter som har slått Storhamar og Sparta, så ser vi bort i fra tabellen så blir dette ingen enkel motstander.

Cato Cocozza. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.no
Cato Cocozza. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.no

Hva tenker du om seriestarten til Manglerud Star så langt Cato?

– Vi gjorde det bra i treningskampene – og vi har har spilt noen bra kamper nå i serien. Vi leverte en god kamp mot Lillehammer i første runde og spilte bra mot Kongsvinger torsdag.

– Jeg leste et sted at «Det var lekende lett for Manglerud Star», men det var ikke tilfellet, vi måtte virkelig jobbe for de tre poengene i Kongsvinger – en skikkelig slitekamp.

– En meget viktig seier for oss – og vi tar de seirene vi får. Vi merker at vi har noe på gang i klubben – og to seire på fire kamper har gitt oss en liten «boost».

Merker du på tribunen at supporterne har blitt flere etter denne gode starten?

– Ja, jeg synes at det har blitt flere av dem. Sist på Kongsvinger var det en del folk som dro for å se på oss – og det var mange fra Manglerud i Fredrikstad. Dette synes jeg er kult rett og slett, med så god støtte fra supporterne, det virker som om dem har trua på oss, noe som igjen betyr veldig mye for meg og resten av laget.

– Nå håper jeg folket også kommer til Vålerenga-kampen for en morsom opplevelse, det kan fort bli litt «sluttspillstemning» i Manglerudhallen, smiler Cato.

Det virker som om Manglerud Star har gått inn i hjertet på deg Cato?

– Det er jo egentlig umulig å la være da. Jeg blir jo veldig engasjert og klubben er lett å bli glad i. Jeg prøver også å involvere meg mest mulig og da føler man nesten et lite eierskap til klubben.

– Jeg er blitt veldig grønn i det siste for å si det slik, avslutter en leende Manglerud Star-kaptein ovenfor HockeyNorge.no | SportsNorge.no.

…og Cato Cocozza har sin egen blogg også, den kan du følge her

Kampstart søndag 27. september klokken 17:00 i Manglerud ishallSiste resultater Manglerud Star:

Kongsvinger – Manglerud Star 1-5
Manglerud Star – Stavanger 1-7
Stjernen – Manglerud Star 7-3
Manglerud Star – Lillehammer 5-2

Tabell – klikk her Siste resultater Vålerenga:

Vålerenga – Sparta 2-1 SO
Frisk – Vålerenga 5-4
Vålerenga – Lørenskog (Avblåst og utsatt)
Storhamar – Vålerenga 0-2

Tabell – klikk her 

clarion1_300x100

Related posts

WANG feiret 10-års jubileum

Thomas Granerød

– Vurderte å bli igjen i garderoben

Finn Eriksen

Bäärnhielm: – Forstår hvorfor det kalles Hockeytown…

Thomas Granerød

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Godta Les Mer

Privacy & Cookies Policy