Damen med "blikket"…

Jorid Dagfinrud ble kåret til sitt lags beste spiller av det norske trenerapparatet – og endte på 2. plass blant målvaktene i VM i Latvia.

ALLE VÅRE VM-SAKER HER

Se alle våre 622 bilder fra VM her

Det er sjelden vi har opplevd en målvakt med et slikt intenst, fokusert og konsentrert blikk som det Jorid får på seg i det hun entrer isen.

Og ikke minst, hun storspilte under årets verdensmesterskap i Latvia – kun slått på statistikken av tsjekkiske Radka Lhotska.

Radka endte opp med en redningsprosent på meget sterke 96,15 på fem spilte kamper, mens Jorid presterte 94,62 prosent på fire kamper, et storslått resultat det også.Sjekk dette blikket ril Jorid Dagfinrud - det sier nemlig alt!

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

Til daglig spiller Jorid for North Dakota i USA og hun stortrives over atlanteren.

– Ja absolutt. Jeg har det veldig fint og kombinasjonen med spill for Norge går også veldig bra.

– Jeg kommer til å bo her også under OL-året, og det er jo det som er vårt store mål, nemlig å klare oss gjennom kvalifiseringen i februar neste år.

Blant fire lag så går ett lag til OL. Motstandere og arrangør blir klart etter kvinnenes A-VM.

Hva er inntrykket ditt etter dette mesterskapet da Jorid?

– Det startet bra, men så misset vi mot Tsjekkia og delvis mot Kazakhstan.

– Men, vi fikk også vist hva som bor i oss, spesielt i kampen mot Japan (seier 4-2 red. anm). Vi tar med oss god erfaring fra et mesterskap der vi lærte mye, avslutter målvaktsesset ovenfor HockeyNorge.no.Jorid Dagfinrud ble av sine trenere kåret til sitt lags beste spiller under VM i Latvia.