Dusinet fullt mot Frisk

Frisk Asker fikk på ny en overhaling torsdag kveld.

Frisk Asker – Sparta 0-12 (0-2,0-5,0-5)

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

0-12 på egen is er rett og slett drøy kost – og det var faktisk for femte gang denne sesongen at Asker-laget tapte med et tosifret resultat.

626 tilskuere fikk se Getligaens klart dårligste mannskap få dusinet fullt mot fjorårets dobbeltmester Sparta – og ekstremt mye skal til for at hjemmelaget vil klare å unngå kvalikplassen etter endt seriespill. Mulig de heller ikke vil evne å overleve en kvalik dersom en slik tapsrekke skal bli vedvarende, det gjør jo noe med et lag å gå fra tap til tap.

To seire har det blitt på Frisk på de 19 første rundene, de kom mot nettopp torsdagens motstander Sparta (3-1) i den aller første serierunden – og mot Rosenborg (2-3) i Leangen arena en måned senere.

På tabellen ligger Frisk soleklart sist med Manglerud Star 10 poeng over seg – til «trygg» grunn er det per tiden 13 poeng opp til Stjernen.

Sparta for sin del besitter så langt 5. plassen ett poeng bak Vålerenga, Lillehammer og Lørenskog. Både Vålerenga og Lillehammer gikk på tap denne torsdagen, ergo knep Sparta inn viktige poeng på disse lagene. Opp til serieleder Stavanger Oilers er det formidable 17 poeng.

Ps. Det litt spesielle i denne kampen var vel muligens at fjorårets Frisk-kaptein Henrik Ødegaard var best av alle Sparta-spillerne i pluss/minus-statistikken med +5.

Sjekk tabellen her