En veldig fornøyd kaptein

Landslagskaptein Line Bialik Øien (25) loste sitt lag til en strålende VM-start mot Østerrike.

Norge – Østerrike 7-2 (2-1,4-0,1-1) Skudd: 35-19

Mange bilder kommer snart her

VM2012 Ventspils, Latvia: Kvinnelandslagets svar på Mats Zuccarello Aasen, Line Bialik Øien, var strålende fornøyd med tingenes tilstand etter maktdemonstrasjonen mot Østerrike.

Bialik Øien som til daglig spiller sammen med Mie Iversen og Helene Martinsen i svenske Segeltorps IF leverte en god kamp – spesielt som arbeidsmaur i dagens oppgjør.

Teknikeren ga også en målgivende pasning til Ingvild Farstads 4-1 scoring.

– Deilig med denne seieren selv om vi stresset litt med engang. Vi hadde også tidvis litt flaks, men vi var klart bedre enn Østerrike, sier kapteinen til HockeyNorge.no.

Tsjekkia er neste motstander, hva tror du om det møtet?

– Tsjekkia blir nok en verre motstander enn Østerrike, helt klart. De har også slått noen a-nasjoner, men vi skal gi alt også mot dem, avslutter Line Bialik Øien med et smil.

Også målvakt Christine Smestad hadde en god dag på isen – og hun kan ikke lastes for de to baklengsmålene. Totalt stoppet hun 17 skudd mot Østerrike.

– Jeg føler at ting gikk greit i dag – og det er veldig godt å ha kommet igang med mesterskapet. Jeg regner videre med at vi får en stigning fremover, sier Smestad og legger til;

– Vi har høye forventninger til oss selv og drømmen er selvfølgelig et opprykk, avslutter den blide målvakten til HockeyNorge.no.Christine Smestad. Foto: Thomas Granerød

 

ALLE VÅRE VM-SAKER HER

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂