Eventyret Ørjan Mikkelsen…

Ørjan Mikkelsen (24) er blitt en suksess for Storhamar etter et år i Gjøvik, tirsdag ble han matchvinner mot Lørenskog.

Lørenskog – Storhamar 3-4 (1-1,1-2,1-1)

BILDER KOMMER HER

Les også: Larsen: – Dette var jævlig surt

Med drøye tre minutter igjen av oppgjøret mot Lørenskog satte Ørjan Mikkelsen inn scoringen som også fastsatte sluttresultatet til 3-4 til Storhamar.

Dermed kunne Hamar-laget ta med seg alle tre poengene i en slitekamp som fort kunne ha vippet begge veier i Lørenskog ishall.

– Dette var skikkelig moro, var Mikkelsen sin umiddelbare kommentar rett etter kampslutt.

Og ikke rart at Hamar-gutten koste seg, på to kamper har Mikkelsen blitt et navn i Getligaen med scoring i seriepremiéren – og som matchvinner mot Lørenskog.

– Dette har gått over all forventning, og det er deilig å ha fått mye tillit av Michael Smithurst, fortsetter Mikkelsen.

BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK 🙂

Et lite eventyr

Ifjor spilte Mikkelsen i førstedivisjon for Gjøvik etter å ikke helt ha fått fart på karrieren i sine tidligere år i Storhamar. Men, en telefon fra trener Smithurst sørget for en tilbakekomst som til nå har vist seg gull verdt for klubben;

– Jeg fikk faktisk en telefon da jeg var på ferie i Barcelona – og da sa jeg umiddelbart ja til å komme tilbake, men jeg trodde hele tiden at jeg skulle spille for vårt 1. divisjonslag, forklarer en smilende matchvinner til HockeyNorge.no.

Avgjorde i overtall

Med drøye fem minutter igjen av kampen og bare minuttet etter at Kenneth Larsen hadde utliknet til 3-3 ble hjemmelagets Fredrik Ericson sendt i utvisningsboksen, da fikk plutselig Mikkelsen på ny tillit – som han utnyttet til fulle;

– Ja, jeg fikk sjansen i overtall grunnet en skade – og kjempemorsomt å sette pucken i mål, men det var jo et herlig forarbeid av Nathan Gene Martz og Joakim Jensen som gjorde det hele ganske så enkelt for meg, avslutter en ydmyk Mikkelsen, som vi sikkert kommer til å høre og se mer til i fortsettelsen av årets serie. Eventyret har vel så vidt bare startet…

Ps. Intervju med Kenneth Larsen kommer…

Ørjan Mikkelsen har virkelig markert seg så langt i årets Getliga. (FOTO: Thomas Granerød).