Får massiv kritikk etter signering

I dag ble det klart at Marius Hagberg (23) går fra Stjernen til Sparta neste sesong.

Det falt ikke i like god jord hos alle.

Espen Normann som står bak » Hockeybloggen» kommer med massiv kritikk til 23-åringen etter at han angivelig skal ha signert med Sparta i februar.

Dette tilbakeviser Hagberg, og presiserer at han signerte for hatrivalen Sparta Warriors så seint som i dag.

– At jeg har signert i februar som Stjernen skal ha det til stemmer i hvertfall ikke, sier Hagberg til HockeyNorge.no.

Stjernen-trener, Magnus Sundquist, synes heller ikke noe om at spilleren har blitt enig med ny klubb før sesongen er over.

– Uprofesjonelt gjort i en periode da Stjernen var inne i en intensive tid i sesongen. Vi slet for å sikre oss sluttspillplass. Marius kunne gjort dette annerledes, sier Sundquist til f-b.no.

Hvordan syns du det er med all kritikken som kommer mot deg etter signeringen?

– Det var jeg vel forberedt på, så det går greit! Skjønner godt at folk reagerer når en Stjernen spiller går til Sparta, selvom noen har vel kanskje vært unødvendig krasse og usaklige i kritikken de har kommet med, svarer Hagberg.

Men, det er ikke bare kritikk 23-åringen har fått. På facebook-siden hans er det flere lykke-hilsninger nedover, flere av de er også tidligere lagspillere i Stjernen.

I kommentarfeltet på hockeybloggen, er det også mange som sier seg uenig i kritikken.

Marius Hagberg er opprinnelig Stjernengutt, og har spilt for Fredrikstadlaget i store deler av sin hockeykarriere, med unntak av noen sesonger for Leksands junioravdeling og en sesong i Comet Halden.

Han returnerte til Stjernen etter at Comet gikk konkurs i oktober 2009. Hagberg har fungert som assisterende kaptein for Stjernen denne sesongen, og har på 47 kamper spilt notert seg for tolv poeng, derav fire mål og åtte assist.

Les saken hos «Hockeybloggen»: Marius Hagbergs store svik