– Fire kjappe avgjorde kampen

Den regjerende dobbeltmesteren Stavanger Oilers ser ut til å ha funnet formen etter en noe laber start på årets sesong.

Storhamar – Stavanger 2-5 (1-0,1-4,0-1) Skudd: 18-37 (10-4,3-24,5-9)

Etter de første 12 serierundene ligger Stavanger Oilers på en tredjeplass på tabellen – åtte poeng bak suverene Vålerenga på topp og fire poeng bak Lørenskog.

Laget har gått på fire tap etter full tid på disse 12 kampene, mot seks tap under hele fjorårssesongen. På samme tid ifjor så hadde Stavanger 11 seire på de 12 første rundene, kun slått av Vålerenga med 6-2 i den 5. runden.

Derfor var det muligens et nervøst mannskap som dro til Hamar lørdag, mot et Storhamar-mannskap som vant første møte med 4-3 for en måned siden.

– Vi startet tamt igjen, som vi har gjort de siste kampene, men da vi scoret vårt første mål tente vi til. Samtidig falt Storhamar sammen og vi kontrollerte kampen resten av kvelden. Vi scoret 4 kjappe i andre periode og avgjorde i realiteten oppgjøret. Det var tydelig at Storhamar manglet en del selvtillitt og har en jobb å gjøre for å komme tilbake til godt gammelt slag, sier Lars-Peder Nagel, som selv satte inn 3-1 målet i overtall drøye 12 minutter ut i midtperioden.

Dermed har Stavanger seiret i de to siste oppgjørene før tre hjemmekamper nå står på programmet – mot henholdsvis Lillehammer, Lørenskog og Tønsberg.

Vi spurte videre om Stavanger er på gang igjen etter en noe svak start på årets sesong;

– Tror ikke vi trenger å snakke om «back on track». Vi må jobbe hardt i hver kamp hele sesongen for å ta tre poeng. Vålerenga avgir nesten ikke poeng, så det gjelder å få full pott for å henge med.

– Vi gleder oss til tre kamper på hjemmeis og håper at vi kan prestere bra i alle tre, avslutter Nagel ovenfor HockeyNorge.no.

Øvrige resultater:

Lørenskog – Sparta 5-2, Stjernen – Frisk 4-3 SO, Tønsberg – Rosenborg 3-2 OT, Lillehammer – Vålerenga 0-3