– Føler oss som NHL-stjerner

Martin Strandfeldt og Stavanger Oilers gjør rent bord om dagen – ikke rart svensken er storfornøyd.

Stavanger Oilers – Storhamar Dragons 7-1 (2-0,3-0,2-1)

STAVANGER: Med en seiersprosent på 90 % så langt denne sesongen virker det til at Stavanger virkelig har funnet gullformen.

Alle de fem hjemmekampene er vunnet, mens det bare har blitt ett bortetap – den kom mot Vålerenga 24. september (6-2).

Ny festaften

I gårsdagens oppgjør hjemme mot Storhamar ble det en ny festaften – og Oilers ga seg ikke før det sto 7-1 på måltavla, en kamp Strandfeldt var meget fornøyd med;

– Ja, den kampen spilte vi skikkelig bra. Hele laget fungerte optimalt og vi fikk virkelig vist hva som bor i oss. Vi kom jo fra et par svake kamper mot Manglerud Star og Stjernen, men en styrke at vi også slår fra oss på dårlige dager, forteller poengkongen til HockeyNorge.no.

FØLG MARTIN’s BLOGG HER

Poengkongen har våknet

Etter noen kamper uten særlig med målpoeng våknet den svenske storstjernen til liv mot Storhamar og noterte seg for 4 nye poeng (2+2).

– Godt å føle at jeg er tilbake der jeg skal være. Gikk vel fire kamper uten annet enn en målgivende, så fire poeng mot Storhamar smakte bra, fortsetter svensken, som nå er oppe i 12 poeng (7+5) på de 10 første seriekampene.

I tillegg har han 11 poeng i +/- statistikken.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Kan man allerede nå se hvilke lag som har befestet seg som klare serievinner-kandidater?

– Hmm…jo, det kan man vel neste se konturene av. Selv om det er veldig tett i teten – og et par tre dårlige kamper kan forandre alt.

– Vil jo si at Vålerenga og Sparta ser bra ut, men det laget jeg er mest spent på fremover er Lørenskog med sin nye trener (David Livingston, red. anm.). Jeg tror ikke dem tar seriegull riktignok, det vinner vi, fortsetter Strandfeldt med et smil og legger til;

– Men, jeg tror Lørenskog absolutt blir å regne med i sluttspillet.

Hvordan er det å være hockeyspiller i Stavanger om dagen da Strandfeldt?

– Det er en «grym» hockeyfeber i hele byen. Vi føler oss nesten som noen NHL-stjerner – og det er bare å gå rundt og smile, en fantastisk hockeyby, med suverene supportere, avslutter Martin Strandfeldt til HockeyNorge.no.