For å være helt ærlig…

- Helsa først, fysisk som psykisk

Skal prøve å være helt åpen her nå, fordi det også kan være en faktor for bedret nattesøvn og generelt bedre sinnstilstand i tiden fremover.

Jeg har siden 18-årsalderen mer og mer blitt plaget av revmatisme (Bechterews) – og det viser seg også at min bipolare tilstand startet i det stille på den tiden. For ikke å nevne angsten for alt og ingenting.

Siden jeg nå ikke er så langt unna å «møte veggen» igjen, så beklager jeg om teksten kan virke «rotete» videre.

Lang historie meget kort;

For snart 15 år siden merket jeg det for alvor da jeg for avisen jeg jobbet i ikke lengre turte å plukke opp telefonen for å ta intervjuer. Dette, samt en del andre utfordringer/problemstillinger, gjorde sitt til at jeg sluttet i avisen – uten at jeg egentlig visste årsaken.

Nå vet jeg alt! Tror jeg…

Jeg emigrerte til Spania sist august, noe som ikke er så super-forenelig med å dekke norsk ishockey. Men det hjelper på revmatismen, selv om fingrene er ugreie og så videre.

Grunnet helsa så måtte jeg dette året si ifra meg OL-akkrediteringen til PyeongChang (var og dekket OL i Sochi sammen med fotograf Thomas Kruse) og VM-akkrediteringen til Danmark.

Tror dere nå har forstått greia, jeg må gi meg som skribent grunnet det ovennevnte. Helse er komplekse greier, spesielt da den er både fysisk- og psykisk relatert.

Men jeg gir meg ikke med alt, jeg gir meg som journalist, men ikke som fotograf. Blir vel et bildebyrå av et slag… Jeg har vinglet tidligere også, men nå er det helt klart hva jeg må gjøre videre.

Jeg tenker at jeg kommer til å styre domenene HockeyNorge.no, SportsNorge.media og SportsWorld.media (det siste siden jeg trenger akkrediteringer her i Spania blant annet) til ett og samme galleri. Håper å knytte til meg eksisterende og nye fotografer til denne biten.

Faktisk så skriver jeg dette akkurat idet Anders Bastiansen scorer mot Latvia denne lørdagen.

Jeg merket det igår da jeg holdt på med fire VM-saker under åpningsdagen, at nå går det ille med meg.

Jeg føler ingen glede ved å skrive lengre, kun press og mas. Angsten er nær total.

Derfor håper jeg at jeg klarer å stable formen på plass til å kunne fortsette karrièren som fotograf.

Der økte Norge til 2-0, HEIA Norge!

Vi snakkes og ses nok ett eller annet sted – og da har jeg forhåpentligvis kameraet over skulderen.

Hockeyhilsen fra Thomas 🙂