For en debut av Svendsen!

Joachim Svendsen

Manglerud Star sin målvakt Joachim Svendsen var førstemålvakt under sist U18 VM – mot Tyskland sist helg debuterte han med bravur for U20-landslaget.

 

Bildegalleri vil bli lagt ut 

 

U20 Østfold: Etter å ha vært døråpner i boksen under kampene mot Slovakia og Sveits – fikk Joachim Svendsen sjansen på bekostning av Steffen Søberg i den siste kampen mot Tyskland, som endte med en høyst fortjent 2-1 seier.

 

Svendsen sto en feilfri kamp i det norske buret – og han noterte seg for fantastiske 37 skudd offisielt, mens HockeyNorge.no kunne telle redningene til 48 (høyst uoffisielle tall vel og merke).

 

Uansett en herlig debut for 18-åringen fra Manglerud.

 

– Dette var en herlig avslutning på en ellers god turnering for vår del. For meg så funket absolutt alt og jeg er naturligvis strålende fornøyd med debuten.

 

Det har unge Svendsen helt rett i. Han sto for noen meget matchvinnende redninger – og noen av typen som artikkelforfatteren rett og slett måtte måpe av.

 

– Jeg vil selvfølgelig skryte av hele laget også, gutta jobbet som helter. Det er mange vinnerskaller i dette laget, noe som lover meget godt til VM, avslutter Joachim Svendsen ovenfor HockeyNorge.no.

 

LES OGSÅ: Ørjan Løvdal: – En veldig god samling

Flere saker kommer

Joachim Svendsen