Før nedslepp

 
To kamper spilles i Getligaen denne tirsdagen.

(Bilde: Logan Stephenson blir å se i Sparta-drakt på Jordal denne kvelden. Foto: Kenneth Myhre)
 
18:30 Vålerenga (2) – Sparta (5)
 
Det blir muligens en litt spesiell kveld for tidligere VIF-spiller Logan Stephenson som returnerer til Jordal som Sparta-spiller.
 
En annen kuriositet er at Logan nå spiller på lag med Tommy Kristiansen – to spillere som virkelig barket sammen ifjor.
 
Til vif-hockey.no sier Logan at han ikke bryr seg om hets fra VIF-fansen, Logan skal nemlig til Jordal for å vinne.
 
Serietoer VIF har én kamp til gode på Stavanger Oilers – og kan med seier etter ordinær tid ikveld ligge tre poeng bak rogalendingene. Sist runde vant VIF med 7-5 over RIHK hjemme.
 
Sparta fikk bank av Frisk med 6-2 i Asker sist runde, dermed ligger Frisk på en sterk fjerdeplass på tabellen fire poeng foran Sparta på plassen bak. Men, med en Sparta-seier på Jordal etter ordinær tid ikveld er det igjen stor kamp om fjerdeplassen – da Frisk har én kamp mer spilt.
 
Sist møte: 3.11.2012 Sparta – VIF 5-6 OT
 

18:30 Lillehammer (6) – Stjernen (8)
 
Hjemmelaget Lillehammer ligger på en småskuffende sjetteplass før kveldens runde. De har riktignok spilt 31 kamper, minst i ligaen, der de andre lagene har én og to kamper mer.
 
Hjemmelaget har med sine 46 poeng åtte poeng opp til Sparta på plassen over. Nedover er det fem poeng til erkerival Storhamar. Begge disse lagene har én kamp mer spilt en Lillehammer.
 
Stjernen ligger på en åttendeplass, muligens én plass bedre en antatt før sesongstart. Østfoldingene har én kamp mindre enn niendeplasserte Rosenborg, men er tre poeng foran trønderne. Foran seg er det et aldri så lite hav opp til Storhamar som har 12 flere poeng.
 
Forøvrig så spiller Iver Håland, fra U20-landslagets opprykkslag, mot tidligere lagkamerater fra tiden i Stjernen denne kvelden i Kristins hall.
 
Sist møte: 2.12.2012 Stjernen – Lillehammer 0-2