Før U20 VM: Jens Ulrik Bacher

Norge U20 skal delta i VM i Garmish-Partenkirchen, Tyskland, i perioden 11. – 17. desember – og naturligvis skal HockeyNorge.no følge de norske gutta i Tyskland. Frem til da skal vi lage noen profilsaker på utøverne. Nå er turen kommet til Frisk/Askers Jens Ulrik Bacher (19).

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

Hva er dine tanker om det kommende VM, blir det opprykk tror du?

– Jeg tror vi har en veldig god sjanse til å rykke opp, men det er Tyskland som blir den tøffeste kampen vår. Men, ingen av de andre lagene er dårlige, så vi må spille bra gjennom hele turneringen. En god start i VM er viktig.

Hvem blir den tøffeste motstanderen i VM?

– Det blir Tyskland, mange gode spillere som spiller i Canada, pluss at de har en bra liga hjemme!

Hva synes du om den norske troppen?

– Den ser ganske bra ut. Vi har mange matchvinnere i troppen, noe som er viktig.

Fortell litt hvordan du har det i klubblaget ditt?

– Jeg har det veldig bra, selv om det har blitt mye tap, og store tap! Men, jeg har fått spille veldig mye, så det er morsomt. Var ganske tøft når vi fikk vite at Frisk kanskje kom til å gå konkurs, men det gikk heldigvis bra! Håper på at vi får hentet inn noen nye spillere nå som økonomien er i orden. Og den nye treneren (Thomas Sandlin) virker veldig bra. Jeg håper og tror at det går bedre for oss resten av sesongen.

Hvem skal du dele rom med i VM – og hvilken surrekopp håper du å unngå?

– Jeg er så uheldig å dele rom med Magnus Hoff, haha! Neida, bodde med han sist samling og det gikk faktisk bra. Det må bli Jonas Knutsen, glad jeg ikke sover på rom med han. Han er god til å forsove seg.

HockeyNorge.no takker Jens Ulrik Bacher for svarene og ønsker ham lykke til i VM.