Før U20 VM: Markus Søberg

Norge U20 skal delta i VM i Garmish-Partenkirchen, Tyskland, i perioden 11. – 17. desember – og naturligvis skal HockeyNorge.no følge de norske gutta i Tyskland. Frem til da skal vi lage noen profilsaker på utøverne – denne gang er turen kommet til Markus Søberg.

LES OGSÅ: Før U20 VM: Sondre Olden

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

Bli HockeyNorge.no sin sponsor – klikk her for priser

Markus Søberg er med sine 16 år U20-troppens yngste spiller. Manglerud-gutten har allerede markert seg stort i Sverige og har spilt for MoDo og nå Västra Frölunda, der han også har fått trent med klubbens A-lag vet et par tre tilfeller.

Vi stilte supertalentet noen spørsmål i forkant av mesterskapet – og her kommer svarene fra Markus Søberg;

Hva synes du først og fremst om uttaket?

– Synes det ser ut som et bra lag som vi får med oss ned til mesterskapet, spesielt offensiven ser veldig sterk ut!

Var det forventet?

– Nei, det var ikke forventa i det hele tatt, jeg blei sjokka når jeg fikk høre om uttaket, det var Anders Olafsen som ringte og sa det når jeg lå og halvsov, hehe.

Hva gleder du deg mest til?

– Det blir kult og dra på seg landslagsdrakta igjen, det er alltid like stort! Også det å få spille med så mange bra spillere, og få være med de norske gutta er alltid like moro.

Hvordan går det i Göteborg med hockeyen, fortell litt?

– Det går veldig bra med hockeylivet om dagen, jeg stortrives i Göteborg, og klubben er veldig proffesjonel, jeg spiller jo på J18 og J20 så det blir fire kamper i uka pluss morgentreninger og kveldstreninger. Men, det er jo dette man vil, så det er utrolig moro. Fått trene med A-laget til Frölunda også og det var helt sykt kult, så jeg kan ikke klage om dagen!

Hvem tror du du skal dele rom med under VM, din tidligere samboer i MoDo Sondre Olden?

–  Hehe, jeg tør ikke gjette hvem jeg skal dele rom med, men om det blir med Olden da blir jeg behandla som en skikkelig junior, så vi får se hvem det blir med, men det hadde ikke vært feil og dele rom med han, han finner på masse rare greier iblandt og jeg har på følelsen at han har savna de norske gutta også.