Frisk vant jevn kamp i Fredrikstad

Frisk seiret 4-3 mot Stjernen i en tett og spennende kamp i går kveld. 

Av Bernt Larsen

Slik var kampen

1.periode.

 

Matchen åpner i et høyt og bra tempo, og det er Stjernen som skaper de største sjansene, men Frisk henger med men er ikke like farlige, Stjernen får en powerplaymulighet og de utnytter den, det kommer et skudd fra back og keeper må gi en retur, å der står Robin Olsen Syversen for vertene og setter en 1-0 i åpen kasse. Tempoet fortsetter kvalieten er bra fra begge lag. Frisk skulle få sin mulighet i powerplay og Kiel Mcleod tar med seg pucken fra egen blå linje og setter fart, Stjernen henger ikke med og han setter en håndleddskudd i det venstre kryss for Pål Grotnes som ikke ser utgangen. Like etter kommer periodens godbit, Macijevkis og Heier har klikk klakk ved rundvantet og Frisk spillerne blir spilt ball i hatt med akkurat der, Syversen til slutt en pasning av Heier og drar med seg keeper og setter den i mål. En morsom og fartsfylt periode.
 
Andre periode var mer rolig, tempoet var ikke like høyt og kvaliteten deretter fra begge lag, Stjernen var det laget som var farligst frempå men så pådrar de seg en unødvendig utvisning. Det utnytter Frisk og utligner til 2-2 ved scoring av Craig Shira, etter scoringen tok Frisk fullstendig over og Stjernen hang ikke med, men en god Pål Grotnes hjalp hjemmelaget så det det ikke ble fler baklengs denne perioden. 
 
Tredje periode åpner Frisk helt klart best, for det skulle tro at det var bare de som hadde møtt opp til denne perioden i under minuttet hadde gått og de setter inn to mål, den første kommer fra Salo som bare legger pucken på mål, å at Grotnes klarer og slippe inn den er et under. like etter er det Boisvert sin tur, brått var det 4-2, Stjernen er helt ute av det, mens Frisk spiller god hockey, halveis ut i perioden får Stjernen et straffeslag og Robin Olsen Syversen setter sin tredje for dagen, da trodde hjemmepublikummet at de skulle få litt mer trykk fra Stjernen men de kom aldri til de store sjansene   før helt mot slutten men da kjempe Frisk som ulver i egen sone å de får betalt og vinner 4-3 over Stjernen.
 
 
Sune Bergmann:
 En deilig seier og føler det er litt fortjent men det kunne gått begge veier. Første halvdel av matchen er vi ikke med, da er det en rekke som gjør jobben, men andre halvdel føler jeg vi er det førende laget, spesielt i tredje periode hvor vi kjører kampen fullstendig. Det var en bra seier for oss, men fortsatt en del og jobbe med avlsutter han.
 
Gøran Hermanson:
Vi er klart best første halvdel av kampen og vi skulle hatt tre kanskje fire scoringer, men så kommer det en powerplay mulighet for de og da føler jeg det snur litt i mot oss, og de får blod på tann. Frisk er et bra lag, men også et lag vi skal være gode nok til å slå. Nå kommer kampene på løpende bånd, og vi rekker ikke å henge med hue. Så nå er det bare å lade om og vise til Søndag hva vi er gode for