Gnistrende 3. periode sikret seier

Lillehammer tok sin fjerde strake seier da de vant 5-1 over Rosenborg tirsdag.

Lillehammer – Rosenborg 5-1 (1-0,0-0,4-0)

LILLEHAMMER: Nordmannen Patrik Bäärnhielm sørget for 1-0 til hjemmelaget i Kristins hall etter drøye åtte minutter, mens gjestenes «gullgutt» Dag Morten Wehn utliknet til 1-1 2.34 før periodeslutt.

Midtperioden endte målløs etter 11-3 til vertene i skudd.

Den siste perioden var i Lillehammer sitt tegn – hele fire scoringer ved Gino Guyer, landslagsuttatte Andreas Martinsen, Justin Bostrom og Alexander Reichenberg sørget dermed for en solid 5-1 seier til slutt.

– Gutta sto på, men vi sliter med å score mål. Også typisk at dems viktige 2-1 scoring kommer etter at pucken hopper og spretter via oss og i mål, men slik er det ofte med gode lag, pucken spretter mer dems vei, sier Wayde Bucsis.

Lillehammer-trener Tor Nilsen berømmet sin motstander for innsatsen og hadde følgende å si etter kampslutt;

– Rosenborg gir oss en tøff kamp, de har jo i tillegg slått lag som Lørenskog og Sparta. De er vonde å knekke – og jeg sa til gutta før kampen at vi må jobbe enda hardere enn dem for å vinne ikveld.

– Rosenborg spiller med hjertet utenpå drakta, noe som tidvis gjør det vanskelig for oss, men all ære til dem for innsatsen. Vi var allikevel tålmodige som avtalt og fikk de målene vi trengte til slutt, avslutter Nilsen.