God Haugen til ingen nytte…

Den første av de to påskekampene mellom Norge og Tsjekkia gikk i dag av stabelen i Kristins Hall.

Lars Haugen startet som keeper i helgens første kamp.
Lars Haugen startet som keeper i helgens første kamp.FOTO: Fredrik Hagen, hagenfoto.no

Den første perioden var preget av mye Tsjekkiaspill, men Norge kom til ett par få sjanser, men dessverre ingen mål for de rød, hvite og blå. I midlertid var det Tsjekkia som skulle få åpne scoringskontoen etter 16 minutter, lurte Vladimir Svacina pucken inn bak Lars Haugen i Norge målet. Men til tross for at Tsjekkia hadde fire minutter i spill 5 mot 3 så sto det 1-0 til pause.

Skudd: 3-15

Den andre perioden ble nesten identisk med den første, mye frem og tilbake, men det var Tsjekkia som førte an og la grunnlaget. Etter 12 minutter sendte Jan Kolar gjestene opp i en 2-0 ledelse. Norge hadde nok en gang to utvisninger samtidlig, men Tsjekkia klarte ikke utnyttet det denne perioden heller.

Jonas Holøs. Foto: Fredrik Hagen, hagenfoto.no
Jonas Holøs. Foto: Fredrik Hagen, hagenfoto.no

Skudd: 7-15

Nok en gang var hendelsesforløpet i den tredje perioden nesten identisk med de to første, mye frem og tilbake, men Tsjekkia presser mest og leker til tider med Norge, noe som nok en gang resulterer i scoring etter 12:01 denne ganger det Vojtech Mozik som setter den inn i power-play. Men flere skulle det bli i den tredje perioden etter 17:08 satte Martin Zatovic inn til 4-0. Det blir ingen flere hendelser  kampen.

Skudd: 3-8

Norge taper dermed den første kampen i Kristins Hall, lagene møtes igjen i morgen lørdag klokka 17:00. Kampenkan sees på TV2 Sportskanalen.