Grei seier til VIF

Bunnlaget Manglerud Star yppet seg på Jordal Amfi, men Vålerenga rodde i land en grei seier til slutt.

Vålerenga – Manglerud Star 5-3 (1-1,3-1,1-1)

Bildegalleri

Drøye fem minutter ut i midtperioden ga Per Kristian Person Manglerud Star ledelsen 1-2, men deretter og ut oppgjøret styrte Vålerenga kampen inn til sin fordel.

Vålerenga vant også skuddstatistikken med 48 -18, men denne burde blitt oppjustert – VIF hadde flere skudd på Steffen Søberg enn de 48 som ble registrert.

– Jeg fikk en del å gjøre ja, sier Søberg som søndag spilte sin fjerde kamp for Manglerud Star etter sitt spilleopphold.

– Det er veldig godt å være tilbake og det kommer seg for egen del etter hver eneste kamp jeg spiller. Det er alltids ting som må forbedres, slik skal det være, men det er godt å være tilbake i kamper igjen, fortsetter Søberg som igjen imponerte på Jordal amfi.

Hvordan ser du på mulighetene for et sluttspill nå?

– Vi sliter veldig, men heldigvis så har vi en god lagmoral. Vi håper selvfølgelig på en sluttspillsplass, men kanskje vi snart må forberede oss på kvalik i stedet, avslutter Søberg til HockeyNorge.no.

Manglerud Star ligger nemlig på en nest sisteplass 11 poeng bak Stjernen med en kamp mer spilt.

Vålerenga imponerer

Det ser langt lysere ut for Vålerenga, laget innehar en solid andreplass og det er imponerende med tanke på en ganske så tynn stall grunnet skader. For å opprettholde tabellposisjonen var det naturligvis viktig å ikke gå på en mine mot «lillebror» fra Manglerud;

– Ja, man vet aldri riktig med MS. Det er et eller annet med den klubben som vi ikke helt får taket på, men vi tok oss veldig sammen etter en noe dårlig start og kjørte kampen etter en god midtperiode. Tre poeng var det eneste akseptable mot MS og det fikset vi ganske greit, sier hjemmelagets bestemann Jonas Oppøyen til HockeyNorge.no.

Andre kamper søndag 8.1.2012:

Rosenborg – Lørenskog 1-5