– Har ingen gode svar

Manglerud Star fikk juling av storebror Vålerenga i egen hall tirsdag.

Manglerud Star – Vålerenga 1-7 (0-3,0-2,1-2)

Les også: VIF holdt lekestue på Manglerud

Hjemmelaget hadde meget lite å stille opp med mot Vålerenga tirsdag – og var tilbake til gamle synder slik som borte mot Lillehammer i den andre serierunden.

Gjestene satte standarden tidlig og levnet ikke sin motstander en sjanse, spesielt importene og kaptein Daniel Sørvik imponerte stort denne kvelden foran 641 tilskuere i Manglerud ishall.

En ordknapp Livingston

MS-trener David Livingston så ut til å ha det vondt i garderoben etter kampslutt, nesten slik HockeyNorge.no opplevde ham i Lillehammer i forrige uke;

– Jeg skulle ønske at jeg kunne gi deg et godt svar på hvorfor det gikk som det gikk mot Vålerenga, men i hovedsak så dreier det seg om en gjeng som ikke følger det systemet de er satt til å utføre. Nå er mange av spillerne riktignok uerfarne – og muligens var det for mye for dem at kampen ble sendt direkte på TV, ikke vet jeg, sukker Livingston.

0-3 etter første periode

Manglerud Star har ligget under for Vålerenga med 0-3 og vunnet tidligere – riktignok i en treningskamp, men i gårsdagens kamp virket ikke laget til å være på nett i det hele tatt, noe som fikk trener Livingston til å spørre gutta om følgende i den første pausen;

– Jeg spurte bare rett og slett om hvorfor dem ikke gjør oppgavene som dem er satt til – og hvorfor innstillingen var som den var. Vi ble enige om å brette opp ermene til midtperioden, men fikk jo scoring imot allerede etter syv sekunder.

Hva tenkte du akkurat da?

– Jeg tenkte at dette overhodet ikke var dagen vår. Gutta ga allikevel ikke opp, men det er klart Vålerenga drepte kampen akkurat der og da, fortsetter Livingston og legger til;

– Nå møter vi Storhamar borte til lørdag og da forventer jeg en helt annen innstilling til den planen vi avtaler på forhånd, avslutter David Livingston til HockeyNorge.no.

Dette skriver mshockey.no

Dette skriver vif-hockey.no

(Intervju med Daniel Sørvik kommer…)

Martin Hansen måtte forklare ovenfor TV2 hva som gikk galt mot Vålerenga.