Hat-trick fra Repshus

KIL/Nes – Jutul/Frisk2    4 – 8

 

U17 1. divisjon – Kongshallen 18.10.2011

Tirsdag kveld var det fire lag som møttes i Kongshallen på Kongsvinger. Hjemmelaget består nemlig av samarbeidsklubbene KIL og Nes, mens bortelaget kom fra samarbeidsklubbene Jutul og Frisk.

Det ble en jevn åpning på kampen, og i løpet av kampens to første minutter pådro hvert av lagene seg hver sin utvisning, men uten at noen av dem greide å utnytte overtallsspillet.

Men, når Max Waldø-Jensen nok en gang måtte ut i to minutter på grunn av høy kølle, var hjemmelagets Carl Martin Repshus frempå og scoret kampens første mål. Assist ved S. Sæther.

Bare tre minutter senere økte Magnus J. Anderson til 2-0, assistert av Støp/Repshus. Muligens var det en lang biltur som fortsatt satt i beina til bortelaget, men etter 10.30 greide de å få hull på byllen. Målscorer var eneste høne i bortelagets kurv, Silje Johansen, assistert av Finn Christian Eriksen og Thomas Killingstad. Og snaue halvannet minutt senere brakte broren, Stian Johansen, balanse i regnskapet, assistert av Toralf Grande og Erik August Bye.

Samme Bye utnyttet et overtallsspill etter 14.49 til å føre bortelaget i ledelse assistert av Max Waldø-Jensen og Øyvind Løkholm, og 2-3 sto seg til første pause.

Andre periode var drøye 3 minutter gammel før Øyvind Løkholm kunne notere seg for sitt første U17 mål, assistert av Tord Sageng Carlin og E.A. Bye, men hjemmelaget hadde på ingen måte gitt opp selv om Jutul/Frisk2 hadde vært det førende laget i begynnelsen av andre periode.

Bare halvminuttet etter reduserte de til 3-4 ved Repshus, assistert av Marcus Gullerud og S. Sæther.

Bortelaget svarte imidlertid umiddelbart, og Carlin kunne legge på til 2-5 etter 26.03 assistert av F.C. Eriksen.

Samme Carlin måtte ut i to minutter, men KIL/Nes greide heller ikke å beholde fem spillere på isen særlig lenge. Først måtte Repshus ut for boarding, så fikk han selskap av Erik Støp, og i spill 5 mot 3 kunne Jutul/Frisk2 øke ledelsen til 3-6 ved Øyvind Løkholm. Assist E.A. Bye og Benjamin Tønnesen Ljunggren. Resultatet sto seg også til pause.

Siste periode var bare 17 sekunder gammel før det var bortelagets tur til å sone en to-minutter for slashing. Men hjemmelaget greide ikke å utnytte overtallsspillet, og det var Jutul/Frisk2 som var det førende laget også i tredje periode.

Likevel var det hjemmelaget som etter 47.19 kom på en kontring alene mot Skjalg Stokke Hougen i Jutul/Frisk2 målet, og Carl Martin Repshus kunne juble for hat-trick. Det skulle ta 10 minutter av perioden før de igjen greide å overliste Trym Sellin i KIL/Nes buret.

Robin Transeth Johannessen fikk pass fra Erik August Bye på blålinjen, ladet børsa og knallet pucken i mål. Og bare fem sekunder senere kunne Stian Johansen (assist Ljunggren/Grande) score sitt andre for dagen, og fastsatte dermed sluttresultatet til 4-8.

Dermed er Jutul/Frisk2 sammen med Comet og Skien ubeseiret etter to serierunder, men det er fortsatt lag som ikke har startet serien enda.

Bergen møter Tønsberg førstkommende lørdag, Hasle-Løren møter KIL/Nes, Holmen møter Skien, mens Jutul/Frisk2 tar imot Grüner.

Andre resultater:

Comet – Holmen 8-3

Skien – Kongsberg 5-3