– Helt magisk

Madelen Rognaldsen (16) ble den store heltinnen sammen med målvakt Toini Veronica Nilsen (17) etter seieren over Sveits torsdag.

U18 VM Romanshorn, Sveits: La det være skrevet med en gang, seieren over Sveits var nærmest den ultimate lagseieren, men med en avgjørende scoring minuttet før slutt fra Madelen Rognaldsen – og et målvaktsarbeide i særklasse av Toini Veronica Nilsen, så blir disse to navnene stående igjen i statistikkbøkene – også sammen med Julie Øiseth (15) som scoret det viktige første målet.
 Det var en helt magisk opplevelse å se pucken gå i mål – ja, helt sykt deilig faktisk, sier Madelen med et kjempesmil om munnen.
– Men, seieren er et resultat av at hele laget kjempet og kriget gjennom hele kampen, dermed vant vi en fullt fortjent seier mot den motstanderen jeg kanskje fryktet mest i forkant, fortsetter Madelen, fortsatt med et kjempesmil.
Madelen var også kjapt ute med å forklare at hun følte en type revansje etter å ha misbrukt en stor sjanse alene med målvakten til Sveits tidligere i sisteperioden.
– Hadde det vært ifjor så hadde jeg mest sannsynlig deppet skikkelig over den misbrukte sjansen – og muligens bært preg av den, men nå har jeg lært å beholde fokus videre og ikke la slike sjanser ødelegge for meg og laget. Derfor føltes det også så deilig å få sette inn målet som avgjorde kampen, avslutter Madelen med et enda større smil.
Ps. Egen sak om Toini kommer.
Vi takker våre VM-sponsorer, støtt også opp om dem og klikk toppbanneren!