Herlig comeback av Thinn

Christian Thinn (22) er hentet til Manglerud Star for å score mål – og Thinn innfridde i første kamp.

Manglerud Star – Storhamar 1-2 (0-1,1-1,0-0)

Les også: Første seier siden 2009

Flere bilder kommer her

OSLO: Manglerud Star har mistet mange spillere den siste tiden, senest Joacim Sundelius, men nå har klubben hentet inn Christian Thinn fra 1. divisjonsklubben Hasle/Løren.

Thinn bokførte seg for hele 96 poeng (45+51) ifjor på 36 spilte kamper, et formidabelt snitt som Manglerud Star nå håper å kunne dra nytte av – sikkert først og fremst med tanke på en kommende kvalifisering der en målfarlig Thinn vil kunne være hele forskjellen på et være eller ikke være for Oslo-klubben i Getligaen.

Get-erfaring

Thinn har erfaring fra Getliga-spill tidligere, men har vel egentlig aldri helt fått ut sitt sanne potensiale. Nå er Manglerud-gutten 22 år og muligens mer moden for større oppgaver enn tidligere, slik så det i hvert fall ut mot Storhamar torsdag.

– Det er veldig morsomt å være tilbake i Manglerud Star og spill i Getligaen – og ikke minst er det godt å få satt en scoring allerede i den første kampen, det er klart at det får roet ned systemet litt, smiler Thinn og legger til;

– Hadde nok vært værre om det hadde gått en fire-fem kamper uten mål, da blir man nok fort litt ekstra stresset, fortsetter Thinn.

Bli vår venn på facebook – klikk her 🙂

– Deilig å se pucken i mål

På stillingen 0-1 til Storhamar og 3:19 ut i midtperioden sørget Thinn for sin comeback-scoring i overtall.

– Litt flaks kanskje, pucken var nok borti en eller annen kølle eller skøyte før den gikk i mål, men det spiller liten rolle, det var deilig å se pucken i mål, smiler Thinn.

For at det var ren flaks kjøper ikke HockeyNorge.no – en spiller som produserte nær 100 poeng ifjor har ikke bare flaks.

For Manglerud Star sin del så er det vel bare å belage seg på at det ikke blir sluttspill denne sesongen etter tapet for Storhamar – nå er det nemlig hele 14 poeng opp til Stjernen som slo Frisk 4-0. Men, med Thinn på laget så blir det nok Getligaen også neste sesong, etter kvalikspill denne sesongen. Christian Thinn scoret mot Storhamar - og ble fortjent kåret til sitt lags beste spiller (FOTO: Thomas Granerød).