Hoff senket Manglerud Star

Ludvig Hoff sto for én scoring og tre målgivende pasninger da Vålerenga beseiret Manglerud Star med 1-6 på borteis tirsdag.

U17 Manglerud Star – Vålerenga 1-6 (1-2,0-3,0-1)

Manglerud: Ludvig Hoff (15) ble den store spilleren da Vålerenga nedsablet Manglerud Star med 1-6 i gårsdagens kamp i Manglerud ishall.

Hvordan opplevde du oppgjøret Ludvig?

– Kampen startet med et baklengsmål ganske fort, men både spillere og trenere så utover i oppgjøret at denne matchen var det vi som skulle vinne. Vi scoret ett par mål i powerplay, det hjalp mye på motivasjonen. Utover i kampen gikk det bare bedre og bedre. Vi scoret mål, hadde noen bra taklinger og en bra selvtillit.

Dere er nå fire poeng bak Sparta med en kamp mer spilt, tror du dere tar seriegullet?

– Et av målene til laget vårt er jo å klare å vinne seriegull. Det er mange gode lag i u17-serien og Sparta har et veldig bra lag, men ingenting er umulig. Vi skal bare fortsette å spille slik vi har gjort i de siste kampene, så får vi se hvordan tabellen ser ut til slutt.

Fire poeng i en og samme kamp Ludvig, hva har du å si til det?

– Vel, jeg spiller jo i en veldig bra rekke. Colin Spaberg Olsen som er center og Thomas Olsen som høyre ving. Begge to har en bra spilleforståelse og gode ferdigheter. Poengen kommer gjerne av seg selv når man spiller på en rekke med to gode spillere som Colin og Thomas. Så det er de jeg må takke for poengene mine.

Hvor mange mål og assist har du for VIF i serien så langt?

– Det er jeg usikker på, men som sagt spiller jeg i en bra rekke. Vi har produsert mye, men det er mange andre gode spiller her i ligaen som har flere mål og assist enn meg, men jeg er fornøyd med egen innsats så langt i sesongen. Men det viktigste er at laget får de tre poenge de trenger når vi vinner en kamp, så får vi tenke at mål og assist er en bonus for hard innsats, avslutter Ludvig Hoff til HockeyNorge.no.

Ps. HockeyNorge.no fikk ikke sett oppgjøret grunnet sykdom, men kontaktet Ludvig Hoff etter kampslutt – derfor ingen bilder fra kampen.