Ingen store overraskelser

Stavanger reduserte til 1-2 i kamper etter seieren over Sparta mandag. Arkivfoto: Tomas Stasevicius

Stavanger svarte på tiltale, Storhamar tok sin tredje seier, Vålerenga vant på nytt hjemme – og Frisk slo Lillehammer. Dette var tredje kvartfinalerunde kort oppsummert.

Stavanger – Sparta 3-2 OT (1-2 i kamper)

I Dnb Arena så det «stygt» ut for hjemmelaget Stavanger, som kom fra to tap mot Sparta, da de lå under med 2-1 8:26 ut i midtperioden.

Men, Phil Lane sørget for spilleforlengelse med sin scoring på tiden 57:31, deretter passet samme spiller frem til Greg Mauldins matchvinnende scoring 7:37 ut i den fjerde perioden.

Storhamar – Stjernen 6-2 (3-0 i kamper)

I CC-amfi fikk Storhamar det langt enklere mandag enn da de måtte ha seks perioder for å slå Stjernen i den første kampen. I kamp nummer to vant som kjent Storhamar med hele 11-1 i Stjernehallen – og det står nå 3-0 i kamper til hamarsingene etter 6-2 igår. Aaron Irving ble kampens store spiller med tre mål og én assist.

Lillehammer – Frisk 1-2 OT (1-2 i kamper)

Til nå har det kun blitt borteseiere mellom Lillehammer og Frisk – og i Eidsiva Arena mandag sto det 1-1 etter tre perioder, dermed gikk oppgjøret til forlengning slik som tilfellet også har vært i de to foregående møtene. Under lørdagens kamp avgjorde Lillehammer i den sjette perioden, mens Frisks Kyle Bonis brukte 16:25 minutter av den fjerde perioden til å gi Asker-mannskapet 2-1 i kamper denne mandagen.

Vålerenga – Manglerud Star 4-0 (2-1 i kamper)

Vålerenga gikk på en skrell borte mot Manglerud Star sist, men «hjemme» i Furuset Forum slo seriemesteren tilbake og vant med 4-0 mandag. Dermed leder Vålerenga denne kvartfinaleserien med 2-1 i kamper.

Kommende kamper 13. mars:

Manglerud Star – Vålerenga
Stjernen – Storhamar
Sparta – Stavanger
Frisk – Lillehammer