Ingen store overraskelser…

Her er resultatene fra kveldens runde i Getligaen:

Manglerud Star – Lørenskog 2-5 (1-1,0-2,1-2)
Stjernen – Kongsvinger 6-0 (2-0,3-0,1-0)
Sparta – Frisk 4-3 (1-1,0-1,3-1)
Lillehammer – Vålerenga 1-2 SO (0-0,1-1,0-0,0-0,0-1)

Tabell her

GREI BORTESEIER

Manglerud Stars Eirik Salsten skapte en viss form for spenning med sitt overtallsmål 39 sekunder ut i den siste perioden, noe som førte til redusering 2-3 mot Lørenskog, men Tony Romano & Co. tok en grei 2-5 seier til slutt.

KORT PROSESS

Syvendeplasserte Stjernen gjorde kort prosess hjemme mot bunnlaget Kongsvinger og vant med solide 6-0. Fredrikstadslaget nærmer seg stadig et «synkende» Frisk-mannskap – og differansen opp til sjetteplassen er nå på 12 poeng.

IKKE UNORMALT

Apropos Frisk Asker, laget gikk på enda et tap – og står nærmest for «fritt fall» i Getligaen. Ikke det at det er noe unormalt i å tape for sølvplasserte Sparta borte, men det er ikke mange ukene siden Frisk lå på en tredjeplass. Nå er det riktignok meget tett mellom lag to til seks på tabellen, men allikevel.

I Sparta amfi ledet Frisk med 1-2 etter to perioder – og de ledet 2-3 med under 10 minutter igjen på klokka. Dette holdt ikke – og Sparta kunne til slutt juble for seier 4-3.

OLSEN BLE HELTEN

Den eneste mulige overraskelsen denne torsdagen må være at Lillehammer holdt Vålerenga til uavgjort etter ordinær tid og sudden i Kristins Hall, men i straffeslagkonkurransen var Vålerenga best og Thomas Olsen ble den store helten, han satte alle sine tre forsøk.