23. august 2019
Menn

Jacob Berglund: – Vi har kontroll

Jacob Berglund og Storhamar er klare for semifinale etter en kamp der de overkjørte hjemmelaget. Berglund har troa på en mulig finaleseier.

– Vi har full kontroll på hele kampen der laget jobber bra fra start. Det at vi får en tidlig scoring er utrolig viktig, sier Jacob Berglund.

Storhamar har fått mye skryt av rekka med Berglund, Bäärnhielm, De La Rose, Johansson og Moffatt. Jacob trekker spesielt fram Johansson og Moffatt som to sentrale spillere som gjør mål i flere av Storhamar sine kamper.

– HADDE IKKE KLART DETTE ALENE

Jacob Berglund satte inn tre av Storhamar sine fem mål, men han innrømmer at han ikke hadde klart dette uten hjelp fra Linus og Luke.

– Jeg syns det er veldig morsomt å spille sånne kamper der jeg får til det lille ekstra, men jeg tar det ikke som en selvfølge å score mål. Linus og Luke gjør en utrolig bra jobb ute på isen som gjør at jeg får sjansen til å få skudd på mål, og dette er noe jeg er fornøyd med. Laget jobber bra og finner kjemien noe som gjør at man får mål. Jeg hadde nok ikke klart dette alene, sier Berglund.

– VI HAR HATT FOKUS HELE VEIEN

Storhamar og Stavanger har begge slått sine motstandere 4-0 i kamper og er klare for semifinale. Berglund har hatt håpet om fire strake seiere, og trekker inn at fokuset var en viktig brikken på veien.

– Vi hadde et håp om å kunne komme til en semifinale med 4-0 i kamper mot Lillehammer, men det har vært tøft. Det så veldig bra ut etter to kamper, men i den tredje begynte vi å slurve litt og måtte ut i sudden, heldigvis gjorde Luke en viktig scoring som ga oss en 3-0 ledelse i kamper.

– Laget har holdt fokuset oppe hele veien og jeg mener at dette har vært til stor hjelp for å kunne slå Lillehammer. Det at vi vant i dag viser at laget jobber bra sammen og at fokuset våres er der når det gjelder, sier en fornøyd Jacob.

– VI KAN GÅ LANGT

Hvem Storhamar møter i semifinalen er ikke bestemt enda, men at Storhamar kan gå langt er noe Jacob er skråsikker på.

– Om vi jobber slikt vi har gjort i kvartfinalen tror jeg vi kan nå helt opp til finalen og kjempe om «bøtta». Jeg syns det er spennende med sluttspill og håper vi fortsetter med et like bra spill som det vi hadde mot Lillehammer. Vi kan ikke tenke altfor langt fremover så vi må spille match for match og ha fokuset opp, så tror jeg dette kan gå helt til topps, sier Berglund med smilet om munnen.

Clarion Hotel Energy ditt hockey-hotell i Stavanger
Clarion Hotel Energy ditt hockey-hotell i Stavanger

Related posts

Scott Winkler stråler i USA

Thomas Granerød

Dan Kissel og Mathias Trettenes etter seieren mot Bern

Thomas Granerød

Kjedelige naboer på Jordal

Thomas Granerød

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Godta Les Mer

Privacy & Cookies Policy