Jakten på nytt seriegull

Stavanger jublet for seriegull. Arkiv foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no
Stavanger jublet for seriegull. Arkivfoto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no

Sist sesong sørget Stavanger for tidenes første gull i damehockey, nå starter jakten på et nytt seriegull.

Denne helgen tar storfavoritt Stavanger i mot Jordal til tre oppgjør i oljehovedstaden, den første kampen er allerede i kveld.

Med full poengfangst vil Stavanger seile ifra Jordal, og kan ta store skritt mot et nytt seriegull ved å hekte av en av konkurrentene allerede første helgen.

Les også: Favoritter også på damesiden LOKALE JENTER MÅ STÅ FREM

Therese Strømstad var sammen med Lene Tendenes de to beste backene i Stavanger-laget, men i sommer gikk Lene til den svenske klubben Linköping.

Dermed faller mye av det defensive byrden på skuldrene til Therese, men siden sensommeren har hun slitt med kyssesyken og legene vil foreløpig ikke gi henne grønt lys for kamper.

Stavanger må dermed stole på at de lokale jentene tar defansivt ansvar når Jordal kommer på besøk.  i

Jordal jubel i Siddishallen. Arkiv foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no
Jordal-jubel i Siddishallen. Arkiv foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no

Les også: Skal kjempe om gull Men det blir ingen lett oppgave for Stavanger, de får besøk av et hardtkjempende Jordal-lag på jakt etter gull.

Jordal har var ikke i nærheten av å kunne melde seg på i gullkampen sist sesong, men tidligere denne uken fikk Jordal en etterlengtet forsterkning på plass. Nå har Vålerenga sin døråpner i NM-finalen sist sesong signert for klubben, dermed har Jordal fått på plass en forsterkning mellom stolpene.

De to siste lagene i serien Sparta og Vålerenga møtes i Sparta amfi førstkommende torsdag.

Støtt SportsNorge.no:

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Vi startet med HockeyNorge.no i 2008, en side med mer enn 25.000 følgere på Facebook. I juli 2015 startet vi opp SportsNorge.no, med 40 undersider – «Vi bygger veien mens vi går…». Send saker, bilder og tips til thomas@sportsnorge.no