Joacim Sundelius viste gryende form

Manglerud Star og Joacim Sundelius var best hjemme mot Stjernen, men holdt på å rote bort seieren.

Manglerud Star – Stjernen 4-3 (2-0,1-2,1-1)

Hjemmelaget Manglerud Star kom fra et sviende 4-0 tap for Rosenborg i sin første treningskamp, mens Stjernen kom til Manglerud med 0-12 i bagasjen etter 0-7 for Sparta og 0-5 for Lørenskog.

Varierende kvalitet

MS startet klart best og ledet 2-0 etter den første perioden etter scoringer av Fredrik Løvdahl og nykomlingen Kory Falite. Deretter jobbet gjestene seg inn i kampen og vant midtperioden med 1-2. Stjernens to scoringer kom ved Robin Syversen og Hampus Gustafsson, mens banens bestemann Joacim Sundelius sørget for vertenes ene mål i perioden.

3. periode startet på best mulig måte for MS da Mats Knutsen sørget for 4-2 i overtall etter kun 1.09 av perioden.

Kvaliteten på kampen sank betraktelig utover i oppgjøret, som i stedet ble preget av en god del utvisninger. Dette utnyttet Stjernen med scoring av Göran Hermansson 4.45 før slutt. Flere mål ble det ikke i Manglerudhallen, dermed sørget MS for sin første seier for sesongen, mens Stjernen gikk på sitt tredje strake tap.

– Vi gir bort for mange dumme mål

Nevnte Joacim Sundelius spilte en stor kamp og viste at godformen er langt på vei, men var allikevel noe misfornøyd med måten kampen utviklet seg på;

– Selve seieren gir selvtillit selvfølgelig, men vi slipper inn altfor mange dumme mål. Vi trenger nok noe mer tid til å sette laget, forteller Sundelius som allerede nå merker at han har fått mer tillit og spilletid av trener David Livingston.

– Jeg merker at egen form er stigende, men jeg bør jo sette flere pucker, men det kommer, smiler Sundelius.

Hva med de tre amerikanerne dere har fått på laget?

– De er gode, veldig gode. Bryan Hogan i mål, Kory Falite og ikke minst Jason Lawrence fikk vist seg frem her mot Stjernen. Det lover godt for sesongen, avslutter Sundelius, som også røpet at MS slåss om en 5.-6. plass i årets Getliga.