Kapteinen: – Jeg ønsker meg Geir Myhre

Det har vært mange meninger etter at David Livingston sluttet på dagen i Manglerud Star – nå tar kaptein Martin Hansen ordet.

Les også: Stubben ferdig i Lørenskog

Les også: Livingston til Lørenskog – fansen forbannet

Les også: Supporteren: – Måtte resise bort

MANGLERUD: – For det første vil jeg berolige supporterne og i hovedsak Green Army med at det aldri er én mann som er klubben, alle går an å erstattes. Alle blir glemt og nye kommer inn, sier Martin Hansen til HockeyNorge.no.

I går hadde HockeyNorge.no et intervju med Glenn Bukkvoll som Green Army sin representant – og han hadde et råtips og et ønske om å se duoen Martin Hansen/Pål Skogli overta roret i klubben;

– Det kommer ikke til å skje, svarer Hansen kontant.

– Ikke nå i hvert fall, nå får vi heller se hvem klubben vil komme til å hente inn. Jeg vet at det er en del utenlandske trenere som har kontaktet klubben, samt at det jo er en del norske trenere ledige, fortsetter kapteinen.

BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her

Hvem ønsker du deg?

– Siden du spør så er mitt svar Geir Myhre. Det er hvis jeg får velge, understreker Hansen.

– Men, jeg tror vel strengt tatt ikke at Myhre kommer og det er mulig jeg er alene om dette ønsket, smiler Hansen.

Hva med Knut Jørgen Stubdal, han er jo brått blitt ledig på markedet?

– Det kommer heller ikke til å skje – og jeg ønsker heller ikke å kommentere dette videre, sier kapteinen, som brått måtte lede treningen sammen med Ove Sundelius etter Livingston sin avgang.

Hvordan tar spillergruppa Livingston sin avgang?

– De tar dette helt kurant, men det er jo ikke noe stas å få ny trener når vi ikke ønsker oss en ny trener.

– Livingston kom til et 1. divisjonslag, men klarte å få laget opp og frem til sluttspill, der vi også vant en kamp, det har ikke skjedd med klubben på veldig mange år. Han har gjort veldig mye positivt for klubben og vi kommer til å takke ham for dét, men ikke før om en  uke eller to, først må ting ha roet seg for oss, fortsetter Hansen.

BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her

Merkelig avgang

David Livingston forlater altså MS etter syv spilte kamper av årets Getliga – og Hansen må innrømme at han synes det hele er litt merkelig;

– Det er jo en litt merkelig måte å gå på. Slikt hender ofte med spillere, men nå har det altså skjedd med en trener. Det er også slik i idretten at de som har mye penger kan kjøpe de beste.

– Jeg er allikevel høyst rolig fordi jeg vet at David Livingston ikke er hele Manglerud Star – så langt der ifra, avslutter kaptein Martin Hansen til HockeyNorge.no.

Neste i denne saken blir en uttalelse fra David Livingston…

Ps. MS møter Sparta hjemme denne torsdagen.