Kjapt tilbakeblikk på runde 41

Vålerenga knuste seriemesteren – og Lørenskog knuste fjorårets dobbeltmester.

Les også: Vi tror Stjernen går forbi Rosenborg

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

Vålerenga – Stavanger 6-1 Vårt tips: 3-4

Stavanger skuffet kapitalt på Jordal og lå bakpå med 5-0 etter den første perioden. Deretter jevnet det seg ut. Skivebom fra oss som trudde Stavanger var bedre enn dette. Men, enda større skivebom å avskrive Vålerenga. Shay Stephenson scoret tre mål.

 

Sparta – Lørenskog 2-8 Vårt tips: 3-5

Lørenskog regelrett herjet med Sparta i Sarpsborg. Gjestene ledet 1-6 etter to perioder, men ga seg ikke med det. 2-8 ble sluttresultatet – ikke så flaut dette Sparta, Lørenskog er blitt akkurat så gode på isen som de lenge har vært på papiret. Mats Frøshaug scoret tre mål.

 

Rosenborg – Lillehammer 5-6 SO Vårt tips: 2-5

Gjestene fra Lillehammer kontrollerte det hele og ledet 1-4 etter to perioder, men så våknet hjemmelaget til de grader og hentet opp gjestenes store ledelse. Ved 3. periodes slutt var stillingen 5-5. Ingen mål i sudden. Jordan Morrison ble matchvinner etter straffeslag. Regner med at Lillehammer-trener Tor Nilsen har et og annet å si til gutta sine etter kollapsen, selv om det ble to poeng med i bussen hjemover. Evan Cheverie scoret tre mål for Lillehammer.

 

Storhamar – Manglerud Star 1-2 Vårt tips: 7-2

Storhamar tapte for Stjernen borte sist – og maktet ikke å reise seg hjemme mot Manglerud Star. Real skivebom av oss å tippe storseier til Storhamar, men vi tar av oss hatten for MS sin store prestasjon på Hamar. Godt for gjestene å ta med seg slike seire før kvaliken starter opp.

 

Frisk – Stjernen 1-4 Vårt tips: 3-5

Et forventet resultat. Stjernen er i form og er nå a poeng med Rosenborg på 7. plass. En kjempeplassering for Østfold-mannskapet som av mange ble tippet som kvalik-lag etter endt seriespill.